Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
her sabah içiyorduk da ben geç kalktım güne de geç başladım.. telafi etmek için yani..Hayırdır inşallah karşılıklı olarak kahve anliyalim 🙂
Belli oluyorher sabah içiyorduk da ben geç kalktım güne de geç başladım.. telafi etmek için yani..
bişi yok günlük rutinlerimiz 😌
Buna hayır demem Fero'm, hoş buldum ^^@Regex ağağağağa hoş geldin canım benim, bol köpüklü bir kahve yapayım sana! ;d
o kahveyi ikinize icirtmem !! girerim ortaniza :p@Regex ağağağağa hoş geldin canım benim, bol köpüklü bir kahve yapayım sana! ;d
Gel canım Canan'ım beraber içelim, Ongun'umü özlediğim kadar seni de özledim zaten. Üçlü kahve date hayır demem asla ;do kahveyi ikinize icirtmem !! girerim ortaniza :p
ikinci kahvelerle geleyim yanınıza ^^
Araniza girmiyim siz başbaşa karşılıklı olarak
Çok şaşırdım tamam da kankaaa ne alakaaaa olan manyak şarkıyla cevap vermek isterdim hahaha
Al geç bile kaldınız 😔RK ona verdiği için mi kıskanç 🙂kendime alayim bari 🥳
Teşekkürler ben istemiyorum istiyen var gerçi onsuz yer yok yalanmi benim eimarlamama gerek yok simarliyan var karşılık olarak 😡