Oyun Forumdan birine kahve ısmarla

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
IMG_20260411_062919.jpg

emekçi dostu sevgili @Mihri stresi az güzel bir gün geçirmeni dilerim mavi sulardan saygılar..

@Gül zahmet ettin abla ya.. teşekkür ederim 😍

IMG_20260411_222755.jpg

@ne Allah'ım ad günün hürmetine yeni yaşında nefes alıp verdiğimiz şu hayatta ki küçücük şeylerden aldığın keyiflerini ruhundan eksik etmesin..

maviderinliklerden esenlikler dilerim..

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
IMG_20260410_233823.jpg

Teşekkür ederim güzel insan sağolasın sana da kolay gelsin.. benim içinde gökyüzüne bak.. benim içinde gecenin sessizliği dinle.. benim içinde kahvenden bir yudum iç.. benim içinde güneşin doğuşunu izle..

bilmukabele gecegunduz .. her birini senin için gerçekleştirip gün ve gün an ve an paylaşacağım o vakit maviderinlik sözü olsun..

maviderinliklerden saygılar..

Ekli dosyayı görüntüle 132269

bilmukabele gecegunduz .. her birini senin için gerçekleştirip gün ve gün an ve an paylaşacağım o vakit maviderinlik sözü olsun..

maviderinliklerden saygılar..

Teşekkür ederim maviderinlik.. gündüzüm seninlee geceem seninleee.. saygılar.. yaşamı kaçırmamak için verdiğim mücadele de maviderinlikten gelen bu derin bakış açısı ve samimiyetle ayrıca mutlu ettin..

IMG_20260412_223141.jpg

@ne , @RK yaa öyle böyle değil gece gece çok iyi geldi o repliklerimiz zaten ruh keyfim üst seviyede olduğu bir anda benliğiminin huzurunu pekiştirdiniz tekrardan çok teşekkür ederim , eksik olmayın iyi insanlar..

maviderinliklerden sevgiler..

Geri