Oyun Forumdan birine çay ısmarla

Forum oyun
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Niyeyse senin zulan olduğunu düşünüyordum… yoktur dediğimiz şeyler senin evinden çıkar,s teşekkür ederim kaçak çayı severim… burçları konuşurken içeriz….
Zula var tabii ki, biz de her şey çuvalla alınıyor anna hanım.
Burçları konuşalım, ikizler yüzünden burçlara olan inancım arttı.. eskiden erkeklerin ne işi var burçla derdim, ibnemsi işler derdim.. biz de düştük.

Zula var tabii ki, biz de her şey çuvalla alınıyor anna hanım.
Burçları konuşalım, ikizler yüzünden burçlara olan inancım arttı.. eskiden erkeklerin ne işi var burçla derdim, ibnemsi işler derdim.. biz de düştük.

Çuvalla mı… bu ne zenginlik..
önceden ben de hiç inanmazdım şimdi burcum günlük ne diyorsa ona göre hareket ediyorum….. şimdi yay dolunayını takip ediyorum.. balıklar ikizler yaylar vs. üzerlerinde etkileri varmış…
Nolacak acaba oturdum bekliyorum bakim ne değişecek……

Çuvalla mı… bu ne zenginlik..
önceden ben de hiç inanmazdım şimdi burcum günlük ne diyorsa ona göre hareket ediyorum….. şimdi yay dolunayını takip ediyorum.. balıklar ikizler yaylar vs. üzerlerinde etkileri varmış…
Nolacak acaba oturdum bekliyorum bakim ne değişecek……
Beni de bilgilendirme yap bir değişiklik olursa.. dolunayda kurt kadın, vampir falan olma da aman korkarım ahah.
Neyse delirdik, kurtulduk. Tertemiz.

Hiç düşünce kalmamis insanlarda, böyle uzun uzun yazmak da nedir. Ben nasil okuyum hepsini, sonunu okurken basini unuttum 🙄

Sen benden de kötü durumdasın lanemoje hnm…. ben de okumam ama bu kadarını okurum…..

Kendim dahil olmadigim muhabbetlere tahammülüm sıfır sıfır sıfır 😄

Neyse ya en son Tibete karistim o gunden beri yok. Bisey demiyorum naparsaniz yapin. Arada bazi cumlelerinizi okumam artik idare ederim bisekilde, beni dusunmeyin siz .p

@RK
Sipping Tea Time GIF

• sarılma
Tepkiler: RK
Geri