Forumdan birinden hoşlanıyorum nasıl açılabilirim?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ben bunu bi kere yaptım. forumdan hoşlandığınız kişinin forumdan hoşlandığınız kişi olması işi bozuyor arkadaşlar görüşme ihtimaliniz düşükse hiç yapmayın bunu bence. :p

Asansörde 24 saat mahsur kalmayı deneyin xd

İçinde aşk meşk falan filan olan bir konu açın. Görseller falan derken iyice süsleyin konuyu ve açılın. Yalnız ben yokken açın konuyu. Dayanamam berbat ederim.

yorumlarına atlayın, şarkı armağan edin eğer gönlü varsa zaten olur o iş :p

O nereye yazarsa sen de hemen arkasindan ona iltifat eden yorumlar yaz.Işe yarar bencem=)

şimdi bu süreç için iki önemli forum bölümü var. bunlardan birincisi üye sözlük. bu bölüm adeta bir nimet ve bu süreçte bir kilit noktası. şöyle ki hoşlandığımız kişiye ait sözlük konusundan o kişi hakkında başka kişilerin neler düşündüğü, ne yorumlar yaptığı, kimlerle dost kimlerle düşman olduğu riske girmeksizin zahmetsizce öğrenenilebilir. ikinci bölüm ise forum oyunları. hoşlandığımız kişinin oynadığı forum oyunlarında sözlük bölümünden edindiğimiz değerli bilgileri kullanacağız. yakın arkadaşlarının verdiği bilgiler daha değerlidir, o yüzden bu bilgileri her forum oyununda çar çur etmeyin. üye fotolarına açacağınız bir konu da bu süreçte etkili olabilir. zaman içerisinde kendisinin dikkatini çekecek ve amacınıza ulaşacaksınız. başarılar... :cici:

yalandan açılıpta milletin egosunu şişirmeyin sonra her mesajda herkes prens prenses oluyor

benden hoşlanan varsa
açılsın

ay karma ne yazmış diye geldim daksl
höf hiç ahkam kesmemiş

sahdakjd tamam ben de keseyim ne de olsa çapkınız

Geri