Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aaaa kabak yine bana patladı..... ben genel yorumladım... kaoslarınıza beni çekmeyin!!!11!!!1sjdsjlkds peki........
yav bir şey yokmuş ne gerdin beni de be ahahahaha
kimse benim banlanma mı istemez bence. yorumu 5 kişi favlarsa foruma girmeyeceğim...Herkes Karga’nın banlanmasını beklerken Aze’nin banlanması şooku yaşamayız umarım… ndnfnf
Yönetimde hha var. Çemkiremem de hfjfb
Keşke, ağzın bal yesin.Herkes Karga’nın banlanmasını beklerken Aze’nin banlanması şooku yaşamayız umarım… ndnfnf
Yönetimde hha var. Çemkiremem de hfjfb
Gülüp eğleniyoruz. Alınma ya. İstemeyen engellesin yani. Benim de bayılmadıklarım var ama napalım hayat işte…kimse benim banlanma mı istemez bence. yorumu 5 kişi favlarsa foruma girmeyeceğim...
: dddddMillet birbirini yiyo. Biz de fal muhabbeti yapıyoruz. Jfjfjjf
Bu arada hha’mı üzmeyin ya yazık gı![]()
alınma yok be kendimle eğleniyordumGülüp eğleniyoruz. Alınma ya. İstemeyen engellesin yani. Benim de bayılmadıklarım var ama napalım hayat işte…
O kadar şeyi nasıl bilebildi. Günahs girmemek icin zor tutuyorum kendimi… mübarek ramazan Allahım engel ol hfjfj: ddddd
KİM BU????????????????O kadar şeyi nasıl bilebildi. Günahs girmemek icin zor tutuyorum kendimi… mübarek ramazan Allahım engel ol hfjfj
Çok iyi bakıyooo. .KİM BU????????????????
NEREDE LÜTFEN SÖYLEYİNÇok iyi bakıyooo. .
Sade baktırmıs. Ben tanımıyorum ama baya tutturmus…KİM BU????????????????
Yarın bilgileri veririm kadına ulaşırsın şimdi geç oldu..arkadaşlar falcı rüyama falan mı gelecek?? SÖYLESENİZE!! BENİ ÇILDIRTMAK MI İSTİYORSUNUZ????????????!!!!
yarın akşam teravihe gitmeden bilgileri alırsam iyi olur... teravihte pür pak olcam allahın izniyle.........Yarın bilgileri veririm kadına ulaşırsın şimdi geç oldu..
Kahve falı mı? Yolla bana.arkadaşlar falcı rüyama falan mı gelecek?? SÖYLESENİZE!! BENİ ÇILDIRTMAK MI İSTİYORSUNUZ????????????!!!!