dua alacaksın, pazarlık yapıyorsun ayşe.
o iş ben de merak etme
Hayır duanı bizden eksik etme...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dua alacaksın, pazarlık yapıyorsun ayşe.
o iş ben de merak etme
full abdestli, on numara beş vakit namazlar ve oruç ile taçlandıracağım bu mübarek ay da hepize bol bol dualar edeceğim.Hayır duanı bizden eksik etme...
Duygulandıran mesajlar yazma.. hassas biriyim ahahkim kırdı seni lan, kurban olurum.
gel kelini seveyim...
Bizim niye haberimiz yok bundan... Vayy konulardan mı öğrenecektik...Beni kırdığını anlayıp, özür dilediğin zaman seninle konuşmaya başlayacağım..
Ne yani, bir sitem etme hakkım yok mu?Bizim niye haberimiz yok bundan... Vayy konulardan mı öğrenecektik...
rahat ol sorun yok@Ahura 'cım canım benim başka konu yok mu canım...hadi içinden geçene yaz bunu hadi başımı belaya sokma.......
Ne alaka canım? Konu başlığı bu isim vermeden birini yorumlamak@Ahura 'cım canım benim başka konu yok mu canım...hadi içinden geçene yaz bunu hadi başımı belaya sokma.......
Bence de relaxrahat ol sorun yok
yav bir şey yokmuş ne gerdin beni de be ahahahahatahminen bu konu yüzünden @Aze hanım ne zaman banlanır?
kaosa sürükleyici şeyler oluyor çünkü şu an................
ben de onun konusuna gelip '' allah kurtarsın aze....fsfjhkdfg'' yazmak istiyorum..
GÜN İNTİKAM GÜNÜDÜR!!!
BEN DE KAYMAK YEMEK İSTİYORUM!!!