Oyun Forumdan Bir Üye İçin İsim Vererek Yorum Yap

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
sürü halinde takılanlar
karmadan uzak dursun
gidin birbirinizi pohpohlayın

@kLara ve @Nef' hanımcım.... çok üst klasmansınız efem, sevgiler, saygılar efem.

Sizinle yorumlaşırken kendimi Vehbi Koç'u siyasi partisine katılmaya davet eden Adnan Menderes kibarlığına bürünmüş hissediyorum.

@Biggie ne kadar muhterem bir insansın karşim az muhterem çok güven veren karşim

Anaaaaa konu kabul edilmis lannn ajsjdj
Konuda kaos cikmamasi sorun degil. Zaten konuyu bu sekil de acsak caos cikmaz diye yazmistim ilgili konuda;
Bkz:"isim vermeden yorum yap konusu"
Ayrıca "ancient caos lord" lar yillar evvel bu kadim topraklari terketti yanlızca aciz kulları izlemek ile yetiniyorlardır.

Son düzenleme:
@ShinigamiKhan

bence bu forumdaki en eğlenceli insanlardan bir tanesi. yazdığı her kelimeden nezaket, zeka, seksilik akıyor.

saygılar.

@Meli' övülecek bir yanım gözüne iliştiyse beni de över misin?
Başımla beraber.

çok kültürlü biri gibisiniz. Ama sizi çok üzmüşler sanırım o yüzden genellikle olduğunuz gibi değilsiniz gibi. Kötü bir insan değilsiniz ama kendiniz bile imla konusunda yanlış yaparken başkalarını uyarabiliyorsunuz örneğin. Ama bu bence sizin iyi kalpli birisi olduğunuzu anlatıyor benim için. Siz insanlara inanmaya devam edin, sizi anlayanlar, biz, burada her zaman var olacağız.. ama çok üstümüze de gelmeyin. Zerafetiniz, kaybolmayacak.

- minik bir ricada bulunayım, italik yazacaksanız yazın, ama özellikle bana yazarken yapmayın lütfen.-

@Sade hanımın mutluluğuna bir nebze de olsa şahit olabildik..
Dilerim daha cok şahit oluruz..
Ama efkarlandım.. duygularını belli edemeyen bir baba gibiyim... el ayak cekildi.. ben de köşeme...

@Meli' sen gerçekten çok tatlı bir insansın. değişiksin, kokocusun jjdhd koko derken hindistan cevizi olan djdj bazen çok delisin ama iyisin işte. kdksj sen inanmıyorsun ama dua benim duam, allah yolunu açık etsin çok kalp.

Geri