Oyun Forumdan Banlanmasına En Çok Üzüleceğiniz 3 üye

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 277 gün önce görüldü
Nilu, Lari, Anna, Melodram, juju
Biz zaten birlikte banlanıyoruz Shini hanım... ardımızdan bakıp üzülme şansımız bile olmuyor.. bir yandan da iyi oluyor.... hep kısa süreli ban atılıyor.. en son banlandığımda divan kurulu toplanıp banımın acılmasına karar vermişti... Bir aylık ban bir saate düştü skjn

Biz zaten birlikte banlanıyoruz Shini hanım... ardımızdan bakıp üzülme şansımız bile olmuyor.. bir yandan da iyi oluyor.... hep kısa süreli ban atılıyor.. en son banlandığımda divan kurulu toplanıp banımın acılmasına karar vermişti... Bir aylık ban bir saate düştü skjn
Boyle derken, bir sonraki banimiz 3 aydan baslayacak biliyorsun degil mi Anna :p

Boyle derken, bir sonraki banimiz 3 aydan baslayacak biliyorsun degil mi Anna :p
slkj en kötüsü de ne biliyor musun Shini... tam sayfayı yenilerken banlandığını farkediyorsun.. gözüm bulanık görüyor o an.. renkli renkli şeyler dönüyor... kulağımda cınlama sesi.. sanki vücüt fonksiyonlarım iptal olmuş.. kalkıp bir bardak su bile alamıyorsun.... ben biraz ağır yaşıyorum.. ban nöbeti geciriyorum skjj

kızların hepsiyle iletişimim var ayrı ayrı ama ortak mecramız burası ve döndürdüğümüz muhabbet çok eğlenceli. son ban olaylarımızda hep güldüm ama shini, anna, W için uzun süreli bir ban buranın eğlencesini benim için azaltır. bizim online süremiz ve yazış miktarımız bile birbirimize bağlı biraz .d

bizden niye bu kadar nefret ediyor bilmiyorum ben olsam bizi severdim....
Nefret ettiklerini sanmiyorum da biri sey demisti. Bunlarin tek yaptiklari profilde yazismak, ne diye ozel uye oluyor bunlar dediydi de ben anlamamistim. Profilde yazdigimiz bile batmissa demek jklhgk

Nefret ettiklerini sanmiyorum da biri sey demisti. Bunlarin tek yaptiklari profilde yazismak, ne diye ozel uye oluyor bunlar dediydi de ben anlamamistim. Profilde yazdigimiz bile batmissa demek jklhgk
hayır bir de o kadar takip edilmek de jshjs

Aşırı kıskandığım için Konu sahibinden izinsiz kitliyorum. Sjsjsj

ben en çok kendi banıma üzülmüştüm. 92 yıldır forum içinde koruduğum ak pak, pırıl adli sicil kaydım yok yere kirletildi diye... kara bir leke gibi duruyor orada. koskoca 1 gün ban. aşamadım o sahneyi...

ben en çok kendi banıma üzülmüştüm. 92 yıldır forumda içinde koruduğum ak pak, pırıl adli sicil kaydım yok yere kirletildi diye... kara bir leke gibi duruyor orada. koskoca 1 gün ban. aşamadım o sahneyi...
Canisi 3 ay ban yemisligim var. 1 gunun lafi olmaz be guzellik://

ben en çok kendi banıma üzülmüştüm. 92 yıldır forumda içinde koruduğum ak pak, pırıl adli sicil kaydım yok yere kirletildi diye... kara bir leke gibi duruyor orada. koskoca 1 gün ban. aşamadım o sahneyi...
Peki ondan sonra Bi değişme oldumu sende azıcık bi haylazlık kalmış sanki eli maşalı gibide olabilir :d
Ya çünkü sen böyle değildin ifte Me yazarken düşünürlerdi alfaydın sen kendine gel :d

Canisi 3 ay ban yemisligim var. 1 gunun lafi olmaz be guzellik://
ama o 1 gün banın haksızlığını ben 6 ayda sindirdim... yani siz beni 1 gün banlayabilirsiniz ama ben kendimi 6 ay banlanmış hissederim dedim ve gittim... 2 gün ban yesem 1 yıl yok olurum. ban sindirim sistemim aktif değil benim, süt çocuğuyum ben.

ama o 1 gün banın haksızlığını ben 6 ayda sindirdim... yani siz beni 1 gün banlayabilirsiniz ama ben kendimi 6 ay banlanmış hissederim dedim ve gittim... 2 gün ban yesem 1 yıl yok olurum. ban sindirim sistemim aktif değil benim, süt çocuğuyum ben.
Aa bu duyguyu biliyorum. Yillar onceki forumda yasadim. Terk ettim gidis o gidis. Yitirilen'in nami hala yasiyor ama hahahahh .p tamam gel sarildim<3

Geri