ben kendim banlanirsam çok üzülürüm. uzgunclugumu de paylaşırım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana da üzülmüyor.. ama övmeye gelince ilk benden başlıyör....Bana niye uzulmuyorsun hakan abi
Biz zaten birlikte banlanıyoruz Shini hanım... ardımızdan bakıp üzülme şansımız bile olmuyor.. bir yandan da iyi oluyor.... hep kısa süreli ban atılıyor.. en son banlandığımda divan kurulu toplanıp banımın acılmasına karar vermişti... Bir aylık ban bir saate düştü skjnNilu, Lari, Anna, Melodram, juju
Boyle derken, bir sonraki banimiz 3 aydan baslayacak biliyorsun degil mi Anna :pBiz zaten birlikte banlanıyoruz Shini hanım... ardımızdan bakıp üzülme şansımız bile olmuyor.. bir yandan da iyi oluyor.... hep kısa süreli ban atılıyor.. en son banlandığımda divan kurulu toplanıp banımın acılmasına karar vermişti... Bir aylık ban bir saate düştü skjn
bizden niye bu kadar nefret ediyor bilmiyorum ben olsam bizi severdim....Boyle derken, bir sonraki banimiz 3 aydan baslayacak biliyorsun degil mi Anna :p
slkj en kötüsü de ne biliyor musun Shini... tam sayfayı yenilerken banlandığını farkediyorsun.. gözüm bulanık görüyor o an.. renkli renkli şeyler dönüyor... kulağımda cınlama sesi.. sanki vücüt fonksiyonlarım iptal olmuş.. kalkıp bir bardak su bile alamıyorsun.... ben biraz ağır yaşıyorum.. ban nöbeti geciriyorum skjjBoyle derken, bir sonraki banimiz 3 aydan baslayacak biliyorsun degil mi Anna :p
Nefret ettiklerini sanmiyorum da biri sey demisti. Bunlarin tek yaptiklari profilde yazismak, ne diye ozel uye oluyor bunlar dediydi de ben anlamamistim. Profilde yazdigimiz bile batmissa demek jklhgkbizden niye bu kadar nefret ediyor bilmiyorum ben olsam bizi severdim....
hayır bir de o kadar takip edilmek de jshjsNefret ettiklerini sanmiyorum da biri sey demisti. Bunlarin tek yaptiklari profilde yazismak, ne diye ozel uye oluyor bunlar dediydi de ben anlamamistim. Profilde yazdigimiz bile batmissa demek jklhgk
Canisi 3 ay ban yemisligim var. 1 gunun lafi olmaz be guzellik://ben en çok kendi banıma üzülmüştüm. 92 yıldır forumda içinde koruduğum ak pak, pırıl adli sicil kaydım yok yere kirletildi diye... kara bir leke gibi duruyor orada. koskoca 1 gün ban. aşamadım o sahneyi...
Peki ondan sonra Bi değişme oldumu sende azıcık bi haylazlık kalmış sanki eli maşalı gibide olabilir :dben en çok kendi banıma üzülmüştüm. 92 yıldır forumda içinde koruduğum ak pak, pırıl adli sicil kaydım yok yere kirletildi diye... kara bir leke gibi duruyor orada. koskoca 1 gün ban. aşamadım o sahneyi...
ama o 1 gün banın haksızlığını ben 6 ayda sindirdim... yani siz beni 1 gün banlayabilirsiniz ama ben kendimi 6 ay banlanmış hissederim dedim ve gittim... 2 gün ban yesem 1 yıl yok olurum. ban sindirim sistemim aktif değil benim, süt çocuğuyum ben.Canisi 3 ay ban yemisligim var. 1 gunun lafi olmaz be guzellik://
Aa bu duyguyu biliyorum. Yillar onceki forumda yasadim. Terk ettim gidis o gidis. Yitirilen'in nami hala yasiyor ama hahahahh .p tamam gel sarildim<3ama o 1 gün banın haksızlığını ben 6 ayda sindirdim... yani siz beni 1 gün banlayabilirsiniz ama ben kendimi 6 ay banlanmış hissederim dedim ve gittim... 2 gün ban yesem 1 yıl yok olurum. ban sindirim sistemim aktif değil benim, süt çocuğuyum ben.