Sıfır ihtimal bir üye kjkjdöngüsel banlanmasın. Üzülürüm.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sıfır ihtimal bir üye kjkjdöngüsel banlanmasın. Üzülürüm.
Bir kere banlandım canım. : )))Sıfır ihtimal bir üye kjkj
Kesin x banlamıştır. Seni bile banlayabilecek tek kişi o yeryüzünde…Bir kere banlandım canım. : )))
Sanem banlamıştı.Kesin x banlamıştır. Seni bile banlayabilecek tek kişi o yeryüzünde…
Ban açılma müzakeresini ben yapmıştım.Sanem banlamıştı.
Kullanıcı adı değişim tarihleri konusunda anlaşmazlık yaşadığımizda ağzımı birazcık bozmuştum. Suresiz ban atmıştı galiba.
Allah razı olsun.: )))Ban açılma müzakeresini ben yapmıştım.
Geçmiş olsun, seni banlayan olursa, durun beni banlayın derim![]()
Beni bile neredeyse banlayacaktı.Kesin x banlamıştır. Seni bile banlayabilecek tek kişi o yeryüzünde…
Ben banlanırsam forum biter. Forum için bir marka değeriyim.Ahura ve angie banlansa üzülmezdim.
Beni sevio biliyodumAhura ve angie banlansa üzülmezdim.
Marka dedin.Ben banlanırsam forum biter. Forum için bir marka değeriyim.
Puzzle’ın eksik parçası gibi düşün. Minicik bir parçanın yokluğu ne yapabilir ki dersin ama minicik parça puzzle’ı puzzle yapan, anlam katan parçadır.Marka dedin.
Gidiyorum ben.
Açıklama için tşk.Puzzle’ın eksik parçası gibi düşün. Minicik bir parçanın yokluğu ne yapabilir ki dersin ama minicik parça puzzle’ı puzzle yapan, anlam katan parçadır.
Yönetim hha dısında var mı da? Djjfjfj Lefty de gidince iyice terk edilmiş gibi oldu. HfjfjdAkşam foruma korka korka girdim ama ban yoktu.....
Ben kendim hallediyordum gerçi ağır hakarete varmazdım da karga yine koşup geldi muhtemelen banlanırdı.... Bu yönetimi sevdim........