Forumdan Ayrılma Bahaneleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarışın:Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan ibibikler ötmeden Hoşçakalın

Alıngan: Zaten unutuldum gitsem de kimse farketmeyecek. O yüzden yazayım dedim ben diyorum gidiyorum Ooo kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?

Öhhöm:3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durabilirim ki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var Ee ne duruyorum o zaman hayret bişi

Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!

Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum Kın kın kın

Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil Deli -efendim Ehuehue kendi kendime de konuşuyom Deliyim yaparım

Duygusal:Ben bennn benn daha fazla konuşamayacağım bööööwwww

Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum fazla zamanım yok akşam oldu ortama akmam lazım Akmerkez beni bekler Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım

Dolmuş şoförü:Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakika durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler yaşasın dolmuş şöförleri

Yeni Üye:Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim :kiki:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri