Forumdan acilen silinmesi gereken konular

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ayak numaranız kaç.. abicim bu konunun amacı ne mesela, başkasının ayak numarasını bilmek ne katacak bize.. acilen silinmesi gerekiyor :)

Üstteki üyeyi yorumla.. bu oyunu oynayanlar hakkında iyi düşünmüyorum artık :) 20 senedir aynı kişiler birbirini yorumluyor.. iki senedir bu konuya tek yorum yazmadım.. bence silinsin ahaha.

Bazen sırf yürümek için açılan konular vardı.Artık bu devirde komik oluyor.On sene öncesini ve imkansizliklarını anlıyordum fakat şimdi çocuksu geliyor.

Akıllara şu soru geliyor mesela her konunun bir amaca hizmet etmesi mi gerekir? bırakın isteyen istediğini yapsın

Dipnot: fakat mihri kapatılsın yeto :d

Forumda amaç eğlenmek o yüzden ciddi konular yerine eğlenceli konuların olması normal ama bazı cinsiyetçi konular silinse güzel olur "bakan mı suçlu baktıran mı" tarzındaki

Konuları ya da kullanıcıları engelleyerek bu sorunlar çözülebilir.

Çocukken bir yerinizi kırdınız mı.. bu nasıl konu kardeşim yahu, ne yapacaksın yani, kırılmış olmasının senin hayatına katacağı değer ne ahahah.

her konunun vardır bir yazıcısı

Ben de çözemedim.

Konu açıyorum takım taraftar şeysi yazıyorlar, takım taraftar konusu açıyorum başka şeyler yazıyorlar.

Çocukken bir yerinizi kırdınız mı.. bu nasıl konu kardeşim yahu, ne yapacaksın yani, kırılmış olmasının senin hayatına katacağı değer ne ahahah.

Arda başlıkları öyledir.

Hiç ağaca çıktınız mı?
Hiç ağaçtan düştünüz mü?
Yakın arkadaşınıza hiç küstünüz mü?
Sabah erken kalkar mısınız?
Gece geç yatar mısınız?
Kırmızıda geçer misiniz?
Yeşil ışıkta bekler misiniz?
Evinizde ilkyardım çantası var mı?

Sen denetim elemanı mısın, teftişe mi geldin, iş güvenliğine mi geldin, olay ne?

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bir binde bir olasılıklı kişiyi bulma başlıkları var. Sanırım übermenş'e ulaşma üzerine bir araştırma söz konusu bu başlıklarda. Başka türlü nasıl olabilir?

Daha önce hiç dişiniz ağrıdı mı?
Soğuk kapınca karnınız ağrıyor mu?
Çok içip de götü başı dağıttığınız oldu mu?
Rüya görüyor musunuz?
Renk körü müsünüz?
Bla bla

Arda başlıkları öyledir.

Hiç ağaca çıktınız mı?
Hiç ağaçtan düştünüz mü?
Yakın arkadaşınıza hiç küstünüz mü?
Sabah erken kalkar mısınız?
Gece geç yatar mısınız?
Kırmızıda geçer misiniz?
Yeşil ışıkta bekler misiniz?
Evinizde ilkyardım çantası var mı?

Sen denetim elemanı mısın, teftişe mi geldin, iş güvenliğine mi geldin, olay ne?
Yakında admin olursun sen, görevin bu tür konuları imha etmek..

Yakında admin olursun sen, görevin bu tür konuları imha etmek..

Ben direkt konsolu @Xasthur reise veririm. Onun da yapacağı:

User: Lefty, cmd: delete all posts

User: Klaus, cmd: delete all

User: Candres, cmd: delete all

User: YiLDiZ, cmd: delete all topics

Son düzenleme:
yeni konular açın
yazacak yer bulamıyoruz
hayret bişeysiniz

Geri