Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Trip sana çok yakışıyor at gitsin 🤣@Serçe haklı değilmişim başka kimse yok forumda 🤣
Ekonomist misinEn berbat lahmacunun bile 300.00 ₺ olduğunu düşünülecek olursa, 7 kişi...
Bi düşünün derim ben. Ayranı, salatası sonra tatlısı...
7 kişinin içinde illaki kadın olacaktır lahmacun sonrası fal için kahvesi, erkekler çayı hadi çay ikram desek...
Neyse düşünün bence. 7 yi yani.p
ben 3 kişilik yerim haberin olsunay daha önce hiç ısmarlamamışım 2015 yılını saymazsak heyecanlandım gelin ısmarliyim :d
@Stockholm Sendromu
@kült ablası
@hsjdjdkd
@DUHAN
@Slash
@Hatem
@Favela
@ne
canım antalyada piyaz var forumdan 8 kişiye antalya piyazı ısmarla deselerdi 3 tabak yedirirdim sana merak etme :dben 3 kişilik yerim haberin olsun
sen benden mi hoşlanıyorsuncanım antalyada piyaz var forumdan 8 kişiye antalya piyazı ısmarla deselerdi 3 tabak yedirirdim sana merak etme :d
@Randius olmadan boğazımdan geçmeyeceği için ben de ona ısmarlıyorum..... EVET, YEDİSİNİ DE........... yer çünkü.ldjgdfgay daha önce hiç ısmarlamamışım 2015 yılını saymazsak heyecanlandım gelin ısmarliyim :d
@Stockholm Sendromu
@kült ablası
@hsjdjdkd
@DUHAN
@Slash
@Hatem
@Favela
@ne
cnm bildiğim kadarıyla senden hoşlanıyormuşum seninle beraber 3-4 kişi daha varmış ama onlar kim bilmiyorum bilen varsa bana da söylesin desen benden mi hoşlanıyorsun
tek ben olmalıydım.......engellendin...cnm bildiğim kadarıyla senden hoşlanıyormuşum seninle beraber 3-4 kişi daha varmış ama onlar kim bilmiyorum bilen varsa bana da söylesin de
ona göre onlara da lahmacun ısmarliyim ; )
Ahahah cokca tesekkur ederim Ortyym, ben de 7sini sana gonderiyorum.
Ssdf dusunmustur o kisi ya, dusunmeden yazmaz kimse bence wfstdEn berbat lahmacunun bile 300.00 ₺ olduğunu düşünülecek olursa, 7 kişi...
Bi düşünün derim ben. Ayranı, salatası sonra tatlısı...
7 kişinin içinde illaki kadın olacaktır lahmacun sonrası fal için kahvesi, erkekler çayı hadi çay ikram desek...
Neyse düşünün bence. 7 yi yani.p
Ayy, en korktugum olay gobek... Allah'im korusun amin. Hepsini yiyemem zaten paket yapar buzluga atarim. SfdfdO kadar lahmacuna göbek yapar o 😃
Afiyet olsun size
@RK ye tribini otur 🤣
Asdsf gül ablam 1likte olsun ama. Biz senle afiyette olalim. 💛@Serçe haklı değilmişim başka kimse yok forumda 🤣
BingooEkonomist misin
Tamam 6.5 tanesi bana bi yarım sana bıraktımklaus sana 7 tane![]()