Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tesekkur ederim benden de sana 5 lahmacun iki ayran gelsin anca doyarsin7 lahmacun çok değil mi? Azaltalım bence.
Eski fiyata satılmıyor ki artık. Eskiden 7 lahmacun 49 tl yapıyordu şimdi 79 a geliyor.
@Sanem ciğime 3 lahmacun + Ayran
Niye yaTesekkur ederim benden de sana 5 lahmacun iki ayran gelsin anca doyarsin![]()
Sigirlar mi 5 lahmacun yiyor ikisini ben yerdim ucunu sen yerdin ziyan etmezdik neyse lahmacun da pahalanmis zaten biz iki simit iki ayran alip yiyelim dedigin gibiNiye ya
Ben sığır mıyım anca doyarsın demişsin
Sen yanımda olduktan sonra simit bile yeter bana)
lahmacun seviyoruz ala alaNeden 7 tane ve neden Adana dürüm değil de lahmacun? Lahmacuncular lobisi mi var forumda?
yemeyi bilmiyorsundurLahmacun yemeyeli 10 seneyi geçti sanırım. Kokusu elden çıkmak bilmiyor ya.
79 iyiymiş. bir iki yıl önce 13 lira olarak başladığımız lahmacun serüvenimiz an itibariyle 25 tl. malzemesi bol olan 19'du şimdi 36. batsın bu dünya.7 lahmacun çok değil mi? Azaltalım bence.
Eski fiyata satılmıyor ki artık. Eskiden 7 lahmacun 49 tl yapıyordu şimdi 79 a geliyor.
@Sanem ciğime 3 lahmacun + Ayran
Kedilere vereceğim, bana dürüm ısmarla.Blackheart ,Blackheart ,Blackheart Blackheart ,Blackheart ,Blackheart Blackheart
Valla iyi giderdi he
Surekli lahmacun yemekten dombili olduk ciktik bana bundan sonra salata lutfen