Forumdaki üyelerin birbirine küsme sebepleri

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Postuma like atmadın
Enlerde bana oy verebilirdin ?
Ben zırlarken sen gülüyordun
Ne ? Sevmediğimi üyeye like mı attın sen ??????

- artık hiç bişeyimsin :p

hicbir küsme sebebi benim icin gecerli olamaz ya. küsmek ne? küsmeyin bana küsseniz de fark etmem hfljdj

Beni neden yanlışımda dahi pohpohlamadın…

küsen bitli kümese gitsin

küsmekde ne demek ya tanimadigi insana hic küsülürmü ya

haz zevk elektirik almaya bilirim yazdiklarindan dolayisi ama küsmekde neyin nesi ya

küsenler benim gözümde cocuk gibi

Allahtan kin gütmüyorsun…

kin gütmüyor üyeligini siliyor hincini aliyor sadece

ayran icdik ayrimi düsdük

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Küsme olayı normal bence, nedeni her şey olabilir fakat barışma konusu çok ilginç gerçekleşiyor. Birbirlerine 'dümdüz' gittikten sonra "hayatımın anlamı oldun bir anda <3" olayı nasıl gerçekleşiyor enteresan. Aksndj
Olayı şöyle okuyor olabiliriz:

images

forumda ki hiç bir şey için arkadaşıma küsmem bana yaptıysa daha beterini yaparım, üyeliğini silmeye kadar gider asla kin güden biri değilimdir belirteyim :D
Kin gütmez ama üyeyi yok eder puhahah çok iyiymiş : D kin gütse direkt cinayet Sjsjs

forumda ki hiç bir şey için arkadaşıma küsmem bana yaptıysa daha beterini yaparım, üyeliğini silmeye kadar gider asla kin güden biri değilimdir belirteyim :D
yazıya dikkat edeceğim diye her şeyi ayırmış. ya ben sana kızsam da nasıl kin güdeyim allah aşkına...forum tarihinde de en çok bana giydirmiştir bu arada.

Sosyal medyada da gerçek yaşamda olduğu gibi kiminle iletişim kuracağınızı seçme şansınız vardır ve kimsenin böyle bir seçimi eleştirme ya da iletişimi kesen kişiyi, kendisi ile muhatap olmaya zorlama hakkı bulunmamaktadır.

Küsmek olarak değil de gözlemledikten sonra iletişim kurmak istenmemesi olarak ele alınması gerekir ve bu seçime de herkes saygı duymak zorundadır.

Geri