Forumdaki Unisex Kullanıcı Adları

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Az önce erkek sandıgım bir kullanıcı adı bayanmış yapmayın Böyle şeyler Sjsjssjjs

Larieni kadın sanıyordum.. erkek cıktı.. şimdi mutlu bir beraberliğimiz var...

raskolnikov’u erkek sanıyordum kadın çıktı… olacak şey değil.

Nikahımıza alacak değiliz ya kadın erkek hayırlısı…

Biz de @Biggie ye @Hatem kadın demiştik efil efil asılmıştı ajshshdhd
Bir de haylaz bir kevaşe olduğunu söylemiştik tabi biggie işi nude istemeye götürünce hatem kızmıştı. Yeter ulan oha oha diye akshdhhdhd
@feveran
2 sininde haberi yoktu biggie ye kadin oldugunu soyleyip hateme de biggienin meczup oldugu izlenimini vermistik. Kajdjjd
Sonra 2 side bizi vurucakti en son zor kurtardik pacayi

laedri iken beni de kadın saniyorlardi, keşke eski forumun mesajları dursa da gelen mesajları atabileydim. jajksmsk

• Beğen
Tepkiler: ne
forumun yarısını kadın sanmışlar.

@Shinigami hanım mesajımı beğenince aklıma geldi, forumlar ilk birleştiği zamanlar erkek sanmıştım onu. Çok gözlem yapma şansım yoktu forumun o yoğunluk dönemlerinde ve baya cool geliyordu bana, neyse ki sonradan çaktım da yanlış imalarda bulunmadım...

Walla forumdan kimsenin cinsiyetiyle ilgili bir yanılgım olmadı ama melnur, ismail89 ve kamil0920'nin gerçek insan olma ihtimalleri beni ürkütüyor. Ben bu üçlünün Konyalı bilim insanları tarafından evrenin dengesini korumak adına üretilmiş ancak yaratıcılarının kontrolünden çıkarak farklı noktalara evrilen yapay zekalar olduklarını düşünüyorum....

• Beğen
Yeni üyeler bacaklardan dolayı kadın sanıyor beni hep.

• Beğen
Geri