Forumdaki tüm serel yereli başlıklarının kapatılması.

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Twitter'da gezerken şu düştü önüme

Dedim bu kadarcık bişey için konu açmayalım. Önceki açılmış konulardan birine eklerim. Aman tanrım kadının menşın aldığı basliklar bile kilitlenmiş.

Amacıniz ne.

Bu kız s.ksin her türlüsünü denemeyi seven, hedonist yaşayan sıradan birisi. Hayatımda böyle kız çok oldu. O yüzden karakterlerini detaylıca bildiğim bir kız tipi.
Çünkü bu tip kızlar sapyo gibi görünür, ama sapyoluk dışında her şeyden zevk alırlar.

Hasıl-ı kelam ilgimi çekmeyecek bir tip. Ama c.sel fantezileri oldukça fazladır ondan şüphe duymam.

Yüzmek de mi yasak gurban?
Cli yalniz cok cakalsin..
Malzeme konusuna atmaktansa.....

Yüzmek de mi yasak gurban?
Cli yalniz cok cakalsin..
Malzeme konusuna atmaktansa.....
Hah işte başlık kapanma sebeplerine baktım.
Orada tam olarak "kadın bedeni malzeme değildir" yazıyordu.

Onun için oraya atamadım.

Bu arada kadın yüzme bilmiyo.

Hah işte başlık kapanma sebeplerine baktım.
Orada tam olarak "kadın bedeni malzeme değildir" yazıyordu.

Onun için oraya atamadım.

Bu arada kadın yüzme bilmiyo.
Iste cakalsin diyorum ya...
Öyle mi?
Sen yüzerken cekilmis bir vidyo at bakalim.
Yesil ördek gibi daliyor göle bmc.
Göl icin yeterli..olimpiyat havuzunda deil sonucta.

bundan 5-10 yıl önce olsaydı odatv'den paylaşım yapmayın mesajı gelirdi : / nereden nereye.

serel yereli de ismi sanki başka bir şeymiş de troll olsun diye öyle söyleniyormuş gibi bir his uyandırdı bende... merdan bardini

Iste cakalsin diyorum ya...
Öyle mi?
Sen yüzerken cekilmis bir vidyo at bakalim.
Yesil ördek gibi daliyor göle bmc.
Göl icin yeterli..olimpiyat havuzunda deil sonucta.
Hadi be. Köpekleme yüzüyo. Kezo stayla. O galçayla kelebek yüzeceen yeğenim. ada vapuru dibi dalga kalacak arkanda. Bak konuşurken bile heyecanlandım. Bu naapıyo şap şap... Olmaz öyle.

Ben video atamam ama örnek şu

Hadi be. Köpekleme yüzüyo. Kezo stayla. O galçayla kelebek yüzeceen yeğenim. ada vapuru dibi dalga kalacak arkanda. Bak konuşurken bile heyecanlandım. Bu naapıyo şap şap... Olmaz öyle.

Ben video atamam ama örnek şu

Sanki millet yüzme teknigine takiliyor da..
Kelebek icin alan dar.

Bilmem ne zaman önceki açtığım konuya dair ilgili bir haber çıkmış, altına ekleyip devam etsin diyorum hepsini kilitlemişler. Amaç ne anlamış değilim. Senesi dolmuş konular bile kilitli.

Bu konuda tam olarak ne konuşuluyor?
Hanım kızımızın suya atlaması mi kapatılan konular mı?
Hayır netin olun...
yalnız yetki insanın üslubunu değiştiriyor, normalde bu konuya girer başka video atar bu taşş daha güzel suya atlar derdim de.. neyse sesli düşündüm...

Geri