Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne fenalığımı gördün?Cok fenasin sen
Öyle hissettim. Görsem selam vermem fjklsjklsNe fenalığımı gördün?
Yanlış hissetmişsin. Ne hissettiysen 100 katını yapıyorum.Öyle hissettim. Görsem selam vermem fjklsjkls
Bana mı dediniz?Bir kere bir kadin uye benim ona attıgim ozel mesaji degistirip bir baskasına atmıstı. Tek bir kelimesi bile bana ait olmayan bir mesaj. .Kesinlikle benim yazmayacagimdan emin olarak (o kisiden ) mesaj bana geri geldi .Cok şasirmistim bu kotuluge ve istismara.
Okursun muhtemelen ( degistiren şahis) sevgiler ,p
Sevgili Leftynin yazdiklarini okuyunca aklima geldi simdi .
Kadın üye misin sen?Bana mı dediniz?
Amerte göre evetKadın üye misin sen?
Evet ,ikimizin arasinda gecmisti mevzu.........Bana mı dediniz?
Sanal ortamda maalesef kötü niyetli çok fazla kişi var ve her türlü yalanı söyleyip iftira atabiliyorlar, samimiyet konusunda dikkatli olmak gerekiyor.Bir kere bir kadin uye benim ona attıgim ozel mesaji degistirip bir baskasına atmıstı. Tek bir kelimesi bile bana ait olmayan bir mesaj. .Kesinlikle benim yazmayacagimdan emin olarak (o kisiden ) mesaj bana geri geldi .Cok şasirmistim bu kotuluge ve istismara.
Okursun muhtemelen ( degistiren şahis) sevgiler ,p
Sevgili Leftynin yazdiklarini okuyunca aklima geldi simdi .
Samimiyeti bırak hicbir sekilde muhataplığim bile yoktu Sevgili Lefty , tamamen bana sorulan bir soruya dönüs yaptım ve maalesef sonrası cok sacma bir hal almıştı.Sanal ortamda maalesef kötü niyetli çok fazla kişi var ve her türlü yalanı söyleyip iftira atabiliyorlar, samimiyet konusunda dikkatli olmak gerekiyor.
Sanalda karşında kim var bilmiyorsun, nezaket göstereyim derken başına bela olanlar çıkabiliyor, neyse ki seni bilen birine denk gelmiş.Samimiyeti bırak hicbir sekilde muhataplığim bile yoktu Sevgili Lefty , tamamen bana sorulan bir soruya dönüs yaptım ve maalesef sonrası cok sacma bir hal almıştı.
E amert haklıymış ?