Forumdaki nikleri arka arkaya ekleyerek cümle kurma

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Forumda zaten topu topu 5 tane cümle içerisinde kullanılabilecek nick var onları da kullanmışsınız. Ben oggy ile sirius ile aegishjal ile mamihlapinatapi ile nasıl cümle kurayım aw? Açtığın konuya tüküreyim

Moderatör tarafında düzenlendi:
ingilizce nicklerden türkçe cümle kuramıyorsanız, siz de ingilizce cümle kurun hep ben mi iteleyeceğim sizi !

fckng i'am serious, that sirius star is very beautiful !

Sirius ingilizce kelime de değil oysa.

Nasa vermedi o ismi oysa, en komigi ise Nasa kesf etmedi.

Roflclopter

Nasa vermedi o ismi oysa, en komigi ise Nasa kesf etmedi.

Roflclopter

wikipedia'ı, ekşisözlüğü açıp okuyan başımıza astronom kesiliyor, bilmemek ayıp değildir çaktırmayın yeter. bu yıldızlar çıplak gözle görülebildiği için varlığı antik çağlarda dahi mısırlılar gibi gelişmiş uygarlıktar tarafından bilinse de 1862 yılında amerikalı astronom alvin graham clark, sirius'un bir çift yıldız sistemi olduğunu keşfeden ilk isimdir. o yıllarda elbette nasa kurulu değildi, yıldızları keşfedenler o isimlere kafasına göre isim veremezler, ilk ben buldum ismini kafama göre koyayım o halde diyemezler, bundan asırlarca önce keşfedilen yıldızların bile pek çok ismi uluslararası uzay komitesi tarafından düzenlendi değiştirildi ve global isimler kullanıldı, zaten bununla ilgili uluslararası uzay hukuku dahi mevcuttur.

yıldızları keşfedenler o isimlere kafasına göre isim veremezler

Beyin yakiyorsun.
Neyse dedigim yere geldin sonucta.
Kaldi ki analitik yetenegin bilgisiz damgasi yeme korkusundan daha minik.
O yüzden he he demek istiyorum.
Hadi bir iki bilim adami sözü paylasda, bilginden istifade etsin wiki den baska bir kaynagi olmayan bu garip üye.

Konudaki greeksiz tartışmalara "De hale lo." demek istiyorum.​

Yorumları okuyunca yorum yapma isteğim kaçtı. :/

aegishjalmurlılaştıramadıklarımızdan mısınız, yoksa malumatfuruşlulaştırdıklarımızdan mısınız?

yapmanız gereken tek şey
karizmatik espritüel çapkın çekici
niklerini almanız
gerisini ben hallederim

Geri