ne
Elmas Üye
-
-
-
-
29,402 nasıl yani benden eski üyeler 4 5 bin iken ben nasıl 29 bin oluyorum ne konuştum yazdım okadar!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuya yazan ilk uc uyenin 100'de 10'u kadar dahi olamamisim.
olsun azizim yazdığın pek çok mesajın içi doktrin dolu.
Seçimden sonra dolar?19,637
Bu forumdaki diyalog ile ilgili yahu, sohbet ediyoruz sürekli. Şu an olduğu gibi.44.532 kfjfjf
50binde @Lolja Von beni engelliycekmiş fjkfjf
Yönetime öneri verdik. Tenezzül edip geri dönüş bile sağlamadılar. JfjfjfBu forumdaki diyalog ile ilgili yahu, sohbet ediyoruz sürekli. Şu an olduğu gibi.
Diğer foruma 20 senedir üyeyim, 2 bin mesajım var.
senin de 35 binin hayırlı olsun...29,402 nasıl yani benden eski üyeler 4 5 bin iken ben nasıl 29 bin oluyorum ne konuştum yazdım okadar!
Teşk ederim)senin de 35 binin hayırlı olsun...
Benim 12bin kjkjjj bir yılda o kadar yazmışım sanırım biraz gevezeyim ahahag29,402 nasıl yani benden eski üyeler 4 5 bin iken ben nasıl 29 bin oluyorum ne konuştum yazdım okadar!
Uzun süre takılınca bağımlılık yapıyor maaalesefBenim 12bin kjkjjj bir yılda o kadar yazmışım sanırım biraz gevezeyim ahahag
Yapsın sizinle vakit geçirmeyi seviyorumUzun süre takılınca bağımlılık yapıyor maaalesef
sayı önemsiz mii.... ya knk sen değil miydin forum oyununda mesaj sayısı yükselmiyor diye isyan çıkartan jshkdjf