Forumdaki linç kültürü

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Aşikar 1 olgu olduğu gözden kaçmamaktadır.

Sırada kim var gençler ? Listenin fotosunu ben kaybettim atsın biriniz.

evet biraz abartıldı şu an.
mast. sadece çıkış yapsaydı, böyle olmazdı.

Linç üyeler tarafından başlatılır, İzmir Bornovalı X ile son bulur jahdjahs

• Beğen
Tepkiler: X
Genel manada hicbir zaman izin vermeyiz yonetim olarak boyle birseye lakin ilgili uye icin durum biraz farkli.

Kendisine biraz mobbing yapiliyor gibi oldu dogrudur. Defalarca rica, uyari, tehdit, uzaklastirma, hakaret, nasihat vb. yollari denedigimiz halde sonuc alamadik maalesef.

Birde adam yoldan gecene bile laf sokmaya calisiyor, hakaret ediyor. Bir garip varlik, ilk defa gordum bu tarz birini.

twitter neyse aynısı:d biri birinin digeri öbürünün öbürü digerinin. bagımsız olmak ne güzel sey

Bu kadar şeye rağmen hala burada olmaya devam ediyorsa belki de içten içe sadisttir. Hoşuna gidiyordur.
linçseverdir. konunun kilitlenmesini talep ediyor , yada komple banlanmasını umut ediyorum.

Haklılığı kanıtlamaz.
Bazen çoğunluğun arz-ı endamıdır, böbürlenmesidir, o kadar.
Gerçek hayattaki bilinçaltı eksiklikler fırsattan istifade kişiye yoğunlaşır. Psikoanalitik çözümlemesi yapılacak benlik algıları dışavurur.
Herkes kendine yakışanı yapar.

Son düzenleme:
Kendi düsen aglamaz.

Bu 2 üstteki üye çok mantıklı konuşuyor.

İnsanların eğlencesi, başkalarının acısıyla olur. Kendi kendimize eğlenemiyoruz başka.

Sosyal medyanın en acımasız yanlarından.
Linç kültürünün kalkması için en gerekli ön koşul empatidir. Lakin forumlarda(özellikle bu forumda) linç edenler kadar linç edilenin de söz konusu empatiden biraz nasibini almış olması gerekir. Herkesi cahillikle suçlayan, sürekli fotoğraf paylaşmayı özgüven zanneden, tartışmalarda ben-ci bir tutum takınıp karşı tarafı önemsiz gören veya başkalarına ait fotoları kendisiymiş gibi paylaşan, her daim her türlü dedikodunun, entrikanın içinde yer alan kişilerin düştüğü kuyuda taşlanması son derece olağan.

bkz: vurun daha ölmedi

Koşulsuz katılırım. Linç edilen haksız yere linç ediliyorsa hunharca katılırım. Bana linç verin, bana malzeme verin lince açım aç.

Linç tayfa mı,yoksa sadece bir kişiye bir çok kişinin yüklenmesi mi?
Coolumsu durumunu geçelim lütfen.
Forum kafa dağıtmak,gülmek,eğlenmek bir nebze de bazı konularda kafa yormak için girilen bir ortam.
Ben döndüğümden beri sürekli tii alıcı mesajlar gözüme ilişiyor.
Kendi aramızda yapılan tii'ye almak değil.Herhangi bir sevmediğiniz kişi/ler üstünden gidilen durumlar.
Belki sizlerin kafa dağıtma şekli böyle ama bazen yapılan espiriler bana tuhaf geliyor.
Bu durumda içten kendimi sorguladığım oluyor,onlar normal ben mi değilim? diye.
Hepimiz normalizde,insanların ''psikolojik''sorunları olsa dahi tii'ye almayı yeğliyorsunuz.
Oldukça absürt.

Sevsinler sizin minnoslugunuzu
Yaparlar efendim yaparlar biliyorum

Geri