Forumdaki kadınların gruplaşması .p

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Gayet normaldir. Abartilmamalidir. Cok sayida insanin bulundugu yerde kacinilmazdir.

Grup tekliflerine açığım (sadece kızlarla grup yaparım).

Genelde, bir insanin baskalarina davranisindan hoslanmiyorsam (ozellikle de herkesin onunde yapilan hakaret vs tarzi) uzak duruyorum. O kisiye deli gibi baglananlari/sevenleri/pohpohlayanlari, (bu hareketlerine ragmen), goruyorsam onlara da uzak dururum. Ama kisisel aralarinda bir sey olmustur, sevdigim kisiyle artik konusmuyorlardir diyelim. O durumlarda, ben taraf olmamayi tercih ediyorum.

insanların yazdıklarına değil, davranışlarına bakıp şöyle konuyu bir incelediğimde aslında hiç te yazdıkları gibi olmadığını fark etmek içten bile değil.

Kişilerin kafalarının uyustugu insanlarla daha yakın olması olası bir durum ancak gruplaşma diyince akla gelen bu degil elbette.
Ne forum ne reel fark etmiyor, tahammül edemiyorum. Lisede değiliz artık, bireyselligimizi kazanmış olduğumuzu düşünüyorum ve kesinlikle o toplara girmiyorum. Benden o yönde beklentiye giren uzulur. Neyse ki arkadaş çevrem de ben de bu konuda bilinçliyiz, canlarım benim.

Yalnızken kalabalığım.
Kimsenin de grubuna dahil olmak istemiyorum. :)

Sevdiğim insanlarla takılmayı severim. Burada kastedilen gibi sürü psikolojisi anlamındaki gruplaşmaları sevmiyorum.

Kişilerin kafalarının uyustugu insanlarla daha yakın olması olası bir durum ancak gruplaşma diyince akla gelen bu degil elbette.
Ne forum ne reel fark etmiyor, tahammül edemiyorum. Lisede değiliz artık, bireyselligimizi kazanmış olduğumuzu düşünüyorum ve kesinlikle o toplara girmiyorum. Benden o yönde beklentiye giren uzulur. Neyse ki arkadaş çevrem de ben de bu konuda bilinçliyiz, canlarım benim.
Ash Sosyal mesajı verdi <3
şimdi bütün gruplar dağılsın bakiiim !

Yorumlarí okudumda zamaninda birbirine sallayanlar simdi kanka olmus
200.gif

Son düzenleme:
hayırlı gruplaşmalar gençler
bana göre değil

• Beğen
Tepkiler: ne
Zamanında uzun uzadıya bir şeyleri savunan birtakım insanları bugün çook başka tavırlarda görüyorum. İnsanlar tutarsız ve süreç değişkendir. Bu sebeple yeniden “iyi ki” diyorum. Büyük laflar, yüze bakılmayacak cümleler kurmamışım kimse için. Kime kim iyi geliyorsa gülüp eğlensin. Şahsen ben çok eğleniyorum

Geri