Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyleymiş. Özür diledim kendisinden.ama fave kız değil ki jesse...
Beni gruplardan kovdular ayyy..Valla ben de parka geldim dereye karşı çay içiyorum. @Sade cim senin grubun hangisi?
Kocayı buldun tabi...Beni gruplardan kovdular ayyy..
Grupsuz kaldim![]()
Ay valla iyii kii..Kocayı buldun tabi...
İnşallah, amin.Ay valla iyii kii..
Darısı başına inan çok isterim kafa rahat..
bu haremlik selamlık bakış açınızı kınıyorum, erkeklerinde gruba dahil olması gerektiğini savunuyorum.Forumda bir gurubum yok ama gurup kurmak istedigim kiz arkadaslar var
@Nilda yı diyosun dimi. Çok tatlı kızdı.grup degil de birebir munasebet halinde olmak istedigim bir kizce var. tanisik degiliz, aktif de degil. kaybettigim kiz kardesimmis gibi hissediyom cok garip......
Sus caktirma kizlarla gurup kurup senide alacagim sonrasindabu haremlik selamlık bakış açınızı kınıyorum, erkeklerinde gruba dahil olması gerektiğini savunuyorum.
tekrar düşününüz!
yaa şapşik, çok tatlısın : slslsjiSus caktirma kizlarla gurup kurup senide alacagim sonrasinda
Biliyorum ki :$yaa şapşik, çok tatlısın : slslsji
yurutemedik biz, ayri dunyalarin insaniymisiz..@Nilda yı diyosun dimi. Çok tatlı kızdı.
O değilde bir itiraf yapıcam sana.
6 yıl önce ben sana aşıktım. Sen fevoyu seçince aradan çekildim.
Cumartesi geceleri ava çıkmasından belliydi ahahahayurutemedik biz, ayri dunyalarin insaniymisiz..
Yanlış anladınayy kitai. hic sınırın yok gercekten. sevmedigin kisilere karsi sonsuz dusurebiliyorsun seviyeni. hos degil.