Forumdaki kadınların gruplaşması .p

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Herhangi bir gruba üye degilim. Geldiğim günden beri seven kadar sevmeyende var onlarıda anlıyorum tabi :D

Mekanda yeniyim kimseyi tanımıyorum o yüzden bu muhabbete sadece dışardan çekirdekli bakabilirim.Ama ilk izlenimde sevmediğim oldu onuda zaten direkt belirttim huyum kurusun ..

Kizlara küsüyorum suandan itibaren demek gurup kurdunuz ve beni almadiniz araniza:)

biz dışarıya karşı grup grup durup siz gidince içimizde gluk gluk sevgi doluyuz, anlayamazsınız...
birbirinden hoşlanan kadar hoşlanmayan insanların olmasından daha doğal hiçbir şey olamaz, herkes birbirini sevseydi zaten orada bir gariplik aramalıydık.
kimisi bu çizgiyi daha sert çekiyor, kimisi birileriyle daha yakın olsa da kimseye karşı da tavır almıyor, kimisi anlamıyor bile...
ha birbirlerine trip atma, aa gittin düşmana selam verdincilik var mı bilemiyorum, isterseniz ilkokula geri dönüp salla da sümüğüne bak kıvamında da takılabiliriz, ne tatlı oluruz ya... kesin gamer benim saçımı çeker, ben de rotringimi bileğine saplarım, üf...
gördüğünüz grupları da yazın bari heyecan olsun...

ben mesela klara'nın bazı tavırlarından hoşlanmadığımı fark etmiştim ama onun sevdiği atıyorum süriyle forumda iletişim kurarım, ne bileyim hüma'nın yarışma sonrası hallerine çok anlam verememişimdir ama papatya'ya selam vermek de herhangi bir sorun göremiyorum, normal şeyler. .
bir gruba dahil olduğumdan değil kendi hissiyatlarımla ilerliyorum.
kaoslu bir konuyu nasıl ponçikleştirdim ama... havaya sallayıp atıp tutucaz zanneden erkekler ayağını denk alsın... :D

not: ismini verdiklerim rahatsız olursa silebilirim de allahın bildiği şeyleri kuldan saklamamak lazım diye düşünüyorum, bu aralar bi maneviyata mı yöneldim noldum ben... :D

aşırı ciddi konuştum, bana bi şeyler oluyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadece forumda değil, genel yaşamda da böyle gözlemliyorum. Kadınlar gruplaşıyor, erkekler de gruplara göre konum belirliyor (:
Forum içi siyasete hakim değilim, bütün gruplar bizimdir, yaşasın grupların kardeşliği. Hümanist damarım kabardı :D

biz dışarıya karşı grup grup durup siz gidince içimizde gluk gluk sevgi doluyuz, anlayamazsınız...
birbirinden hoşlanan kadar hoşlanmayan insanların olmasından daha doğal hiçbir şey olamaz, herkes birbirini sevseydi zaten orada bir gariplik aramalıydık.
kimisi bu çizgiyi daha sert çekiyor, kimisi birileriyle daha yakın olsa da kimseye karşı da tavır almıyor, kimisi anlamıyor bile...
ha birbirlerine trip atma, aa gittin düşmana selam verdincilik var mı bilemiyorum, isterseniz ilkokula geri dönüp salla da sümüğüne bak kıvamında da takılabiliriz, ne tatlı oluruz ya... kesin gamer benim saçımı çeker, ben de rotringimi bileğine saplarım, üf...
gördüğünüz grupları da yazın bari heyecan olsun...

ben mesela klara'nın bazı tavırlarından hoşlanmadığımı fark etmiştim ama onun sevdiği atıyorum süriyle forumda iletişim kurarım, ne bileyim hüma'nın yarışma sonrası hallerine çok anlam verememişimdir ama papatya'ya selam vermek de herhangi bir sorun göremiyorum, normal şeyler. huri beni sevmediğini söyler mesela ama ben onla etkileşim kurmaktan da çekinmiyorum.
bir gruba dahil olduğumdan değil kendi hissiyatlarımla ilerliyorum.
kaoslu bir konuyu nasıl ponçikleştirdim ama... havaya sallayıp atıp tutucaz zanneden erkekler ayağını denk alsın... :D

not: ismini verdiklerim rahatsız olursa silebilirim de allahın bildiği şeyleri kuldan saklamamak lazım diye düşünüyorum, bu aralar bi maneviyata mı yöneldim noldum ben... :D

aşırı ciddi konuştum, bana bi şeyler oluyor.

Melodram beni konuşturma olur mu uzak dur aklın varsa nickimide anma.

klara hiç nick vererek konuşamadığın için şu an tepkini anlıyorum, ben sadece gruplaşma zannedilen şeylere örnek verdim, söylediğim şey herhangi bir art niyet içermiyordu aslında, arkadan sallamalara alışınca insan bir anda açık açık nickini gördüğünde şaşırabiliyor, anlıyorum.
tepkin zaten her şeyi belli ediyor, bu tehditkar hallerinle nereye varacağını merak dahi etmiyorum, iyi forumlar dilerim sana.
ha bence konuşma konusunu da bir daha düşün.

kadınlı erkekli bir grubum var. içerde türlü günahlar işleyip (sabah papatyalara küfür etmem gibi) paylaşıyoruz. bol sevmeli sövmeli sevişmeli. :emoji_blush: :emoji_hugging: alıma kapalı ama üzgünüm......
jsksjslsjsksjkssjskjakJhahahjajaakhahajajaa
P.s.: aslında başka bir mesaja random gelecekti ama melonun dediği gibi ilkokul sıralarına dönmesin diye seni seçtim aşkoosu<3
(Öyyretmenim...Öyyretmeniiiiim ; stock silgisini kulağıma sokuyoooo. A aa yooo)

shini, anna, lari ve siri'ye eklenmeyeceğim... <3
onların şafağını sayacağım... özleyeceğim... yoo gitmeyeceğim...

Geri