forumdaki imitasyon ilber ortaylılar

Konu sahibi son olarak 2765 gün önce görüldü
her boku bilir bunlar. okuduğu son sosyal bilimler tezini sorsanız hemen gugıllarlar. tabi ki çaktırmazlar. boşverin yiyomuş gibi yapın. ve gördüğünüz yerde üstlerine kezzap atın. çünkü yüzleri en hassas noktalarıdır xd

Aktarılan bilginin doğru veya yanlış olmasıyla ilgileniyorum. Kimin ne kadar bilgili olduğunu buradan kimse anlayamaz.

Bkz: Yedi dilden az bilen laf sokmasın. lkjşlkjş
Şu sıralar laf sokmak istemeyecek kadar mutluyum. Mutsuz olduğumda bu ve benzeri başlıklara gelip zerre eleştiri içermeyen, yapıcılığı olmayan, alaycı, aşağılayıcı tavır ile küçük gülücükler çizeceğim kendime. O günler de gelecek umutla bekleyin lütfen. .p

her konuda bir yorumu vardır bunların.
cahil xd diye mesaj raporlayacakları günleri bekliyoruz.

Tarih bilgileri Google endeksli olduğu gibi, kibirlilik ve ukalalık ibreleri pinokyo burnu gibi.

Tevazu sahibi bikaç gerçeği de mevcut :hi:

Bunun verdiği şevkle üyeleri sınıflandıranları da mevcut,gülüyoruz.

sesli güldüm :)
kimse kırılmasın bence, bilen de yazsın bilmeyen de...

kardo senden de böyle bir konu beklenirdi qweqwe
bu dalda sınır tanımayan arama motoruyla çalışandır.

Sonuç olarak bilgiyi iletene değil bilginin doğruluğuna bakarız.
Misal ilber ortaylı ben hayatımda s*cmadım dese sırf ilber ortaylı diyor diye binlerce kişi inanır.

ben tarih sevmem mühendislik okuyorum ama ilber hocayı seveni severim

ilber hocayı severim lakin biraz sıkıcı konuşuyo.

Bilen ile bilinmeyen denklemi gibi olmuş yanlış şeyler var olacak ki insanlar doğruyu anlayabilsin fazla şikayet etmeyiniz evren ham maddesi çürük yada sağlam herkese binevi kafidir.
kimsenin kralligi yoktur Sanrılariniza yenik düsmeyiniz

Hangimiz biraz İlber Ortaylı değiliz ki?
İlber Ortaylı da benim imitasyonum gibi duruyo ama o önce doğduğu için kanıtlayamıyorum

Sosyal bilimler tezi ne ola ki diye düşünmedim değil enstitü olmasın o?

Geri