Forumdaki hatun kavgası

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bir kız erkekle tartışınca çok olay olmuyor da kız kıza tartışınca çok büyütülüyor. İnsanın insanla tartışması olarak görünce konuyu bu kadar abartmanın yersiz olduğu sonucu çıkıyor ortaya. Kişiyi insan olarak değil cinsiyet olarak görmenin verdiği eksiklikler.

Bu kavgaya malzeme olan erkekler var. Anlamadığım siz nasıl insanlarsınız benim asıl anlayamadığım kadınlar değil onlara alışkınız, ortalık karıştıran erkek üyeler.

- banamı yazdın o yazıyı

+ hayır tabikide anlayana

- ne yani ben anlamıomuyum

+ şuna bak yalancımı diosun sen bana

diye uzar gider

ama erkek için kavga edeni görmedim harbiden

sabah sabah tam uyanamadım bi kavga varsa alırım.

Gereksiz ego savaşı mı dersiniz ne derseniz deyin zamanında bende yaptığım için şimdilerde düşününce
gerçekten çok safça ve aptalca şeyler.

Sonuçta şurada yazılan yorumlardan öteye tanımıyoruz birbirimizi bu yüzden gerek yok,boş beleş mevzuları kaos haline getirip çatışma içine girmeye.

Sonra yiyişip yalaşıyorlar boşveriniz

Sebepsiz yere birbirini kırmaktır, hele ki arada başka biri var ise ve onun dedikleri ile kavga oluyorsa iş çığrından çıkmıştır .Ortada laf taşıyan ya da ortalığı karıştıran birileri vardır ki kavga olurken onlar çekirdek alıp izliyorlardır. Tarzım değildir benim , her türlü kavgadan uzak durmaya çalışıyorum zira çok sıkıcı geliyor bana=)

@sokrates le aramı iyi tutmaya çalışıyorum. bu kız insana pabucunu ters giydirir valla. :p

hiç erkek kavgasi olduğu görüldü mü?

Geri