Forumdaki güzel kızlara fake denilmesi

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kime ne?
Güzelse iyi değilse de kötü davranacaksınız he?
Bunu yapan insan zaten kendini bilmeyen insandır, siz kendinizi biliniz ilk önce zaten gerisi zamanla çözülür.

Gün içerisinde işimiz gereği bir sürü insanla tanışıyoruz yüzyüze görüşüyoruz ve burası da yeni girdiğim bir ortamdı neticede bu açıdan koymuştum öncesinde yaşanan bu sahtelik olaylarını bilmiyorum doğal olarak
forumlara alışkın olmadıpımdan bölümleri gezerken gördüm ve ekledim pişman ettiniz o ayrı mevzu
başkası beni ilgilendirmiyor ama bana kalırsa insanlar tanımadıkları insanlara bu tarz yakıştırmalar yapmamalı
kendi adıma cevap verdiğim için şunu da belirteyim 7/24 burda değilim post kasmıyorum bir çok konuda görüş belirtiyorum işimde gücümdeyim avatarımı bile uye olduktan kaç gün sonra koydum rica ediyorum daha yapıcı ve önyargısız bakın olaylara
güzel olmak ta suçsa peki suçluyum

teşekkür ederim

Fake demesinler diye resim koymuyorum ashajhsba :D

bende koymuyorum kaslı ve dövmeli vücudumun fotoğraflarını.

sonra fake diyolla :p

Forumda kendini ne çok fake sanan varmış asdasdasdasd.

Bana bile fake dediler hatunlar ^^ canınızı fazla sıkmayın değilseniz,değilsinizdir.Öyleyseniz de sadece kendinizi kandırırsınız kimseyi değil bu kadar büyütüp olay yapmanın manası nedir hala çözemiyorum buraya strest atmaya geliyor(uz)-(sunuz) böyle şeylerle sıkılmayın daralmayın :o

Güzellik göreceli bir kavram :D nefes almalı bence fake fakır farketmez :D

Bide forumda ki boş insanların bu konuyu araştırması da
ayrı bir komedi.

Tuğçe arkadaşımız gereken cevabı vermiş kendisine katılıyorum.

Fake olayı son yıllarda PhotoScape,Picasa vb. programlar sayesinde azaldı.Herkes güzel artık.

Bahanede 3-4 üye fake resimler kullanıp, ortalığı ayağa kaldırıp, milleti birbirine düşürdüğü için kullanıcılar olarak dilimiz biraz yanık.Ancak elbette bu durum her insana ön yargı beslememiz için bir neden değil.

Daha önce forum içerisinde bu tür olaylar yaşandığı için böyle bir yaklaşım olmuş olabilir.
Ama elbette daha önce yaşanmış olması böyle bir yaklaşımı meşru kılmıyor.
Somut bir söylem olmadığı sürece söyleyeceğimiz herşey dedikodudan ibaret kalacaktır. Somut bir söylemi olan varsa da bunu teşhir etmeye muktedirdir.
Bu konunun gündemde olması forumda üyeler arası kırgınlık, gerginlik oluşturacağını düşündüğümden konuyu kilitliyorum.
Aksini düşünen, konunun kapatılmasına itirazı olan var ise eğer, mesajımı raporlayıp görüşlerini yazabilir.
İyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri