Forumdaki güncel tartışmalara verilen tepkiler

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
tumblr_nv2xstFBjk1srzv2zo2_250.gif
tumblr_inline_nzep55m4cR1rus4ys_250.gif

Bunlar forumsaldakiler icin verilen tepkiler di mi. Malum biraz seyini çıkardıniz. :cici:

climaxın banlanmasına yol açtan sansür tartışmalarını takip ediyodurum......

7BaJVa.jpg

Her şey ölçüsünde güzeldir.
Şaka da kural da.

• Beğen
Tepkiler: X
Petibör oldum hemen yönetime yakın bi' yorum yapmam lazım çabukkkkk asşirel çabuuukk böyle bi' yorum bekliyorlardır bendeeen kğoooşşşş.

:yN6vVy:​

Ben çekirdek çitliyorum, böyle tepki vermiyorum. Yanlış tespit.

Ah evet. Forumda yattigim icin editörlüğü çok onemsiyorum. Belki yonetici falan da yaparlar diye azicik pohpoh yapayim dedim djxkskxks. Nasil bi saka bu? Nasil sacma bi kafa daha dogrusu. Neyse senin kafayi tartışmayacağım. Yalniz bilsen bu dedigine uzulurdun. Sizi savunmustum ben hep :/

halkın iradesi hiçe sayılmıştır. ben şahsen çok üzülüyorum. zünkü biz forumsala bi söz vermiştik. dedik ki herkesi kuzaklayazaaaz. benim en güvendiğim kurumdu ama öyle değilmiş demekki. bu hususta mağdur edildik.

emre imamoğlu

girdiğim her konuda gerilmeyi öğrendim sizin yüzünüzden
şüşko şüşko konuşmayın adam olun

Ne ara oluyor bu tartışmalar?
Ben geleli hiç görmedim.
Foruma nur gibi indim adeta.
-Herhalde.-
skljskljslkj

Ne ara oluyor bu tartışmalar?
Ben geleli hiç görmedim.
Foruma nur gibi indim adeta.
-Herhalde.-
skljskljslkj

Sen gelene kadar sakinlestirdiler arkadaslari :) bazilarinida biz sakinlestirdik.

Tanim: Tartismak faydali evet, ama biz halk olarak bilmiyoruz bunu kesinlikle.

Açıkçası bazen sürekli aynı konu üzerinden farklı konularda tartışmalar dönüyor. Güncel bir olay yok.
Forum sürekli kendini tekrar ediyor.

• Beğen
Tepkiler: f5
Konular farklı olsa da tartışmalar aynı.

Ben bir tartışma göremiyorum, hemen herkes sadece kendi yazdığını okuyor. Karşısında yazan kişinin ne dediğini, ne demek istediğini anlamaya çalışmak çalışmıyor, kendi doğrularını dikte etmek için tartışmayı sürdürüyor. Bu yüzden keyif almıyorum ve kısır döngü beni rahatsız ediyor.

Geri