Forumdaki flörtün adını unutmak...

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
yaşadık kardeşim bununda en kralını yaşadık demiycem çünkü flört etmek filan bana gore diil ehe ehe eheee :emoji_penguin:

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Ben kedi olduğum için isim hafızam iyi değildir. En yakınına kadar gelip bir kaç gün boyunca birini koklamam gerekiyor.
Forumdaki kadınlara bunu anlatamıyorum.

Flört benim tarzım değil. Ancak hafızam zehir gibidir. Ekran görüntüsünü zihnim alır. Eğer çok önemsiz biri değilse asla unutmam.

Ne yorumlar gördük, elhamdulillah

Sanal diyelim o vakit Hilal Bacım beğenmemiş Keko demiş Forumda flört edenlere
İnstagramı filanda dahil edeydim keşke Elit olurdu o zaman sanırım xs bruhhhh

Reale dökenleri tenzih edelim.

Eskiden kızlar kocaya varmak istediğinde istedikleri erkek evin önünden geçerken miyavlarlarmışn
Gelmez mi forumda miyavlamak istediğin üye konusu… skljks
Esasında şehir efsanesi ama gerçekmiş gibi kabul etmemizde sakınca görmüyorum.

Ev demişken bak aklıma geldi, bugüne kadar forum hatunları hep evde kahve içme sözü vermişlerdir, ama hiç sözlerinde durmamışlardır.
Forumdan bir hatunla evde bir kahve içemeyeceksek, bilemiyorum, niye böyle oluyor...

Esasında şehir efsanesi ama gerçekmiş gibi kabul etmemizde sakınca görmüyorum.

Ev demişken bak aklıma geldi, bugüne kadar forum hatunları hep evde kahve içme sözü vermişlerdir, ama hiç sözlerinde durmamışlardır.
Forumdan bir hatunla evde bir kahve içemeyeceksek, bilemiyorum, niye böyle oluyor...
Sen yine de herkese güvenme…

bu şey değil mi ya ölüp bittigin kiz arka planda konusmadigi iletisim kurmadigi kimse kalmamıştır, gelip sana derya hani o kizla niye oyle samimiydin filan.
bruh moment
200.gif

Geri