forumdaki erkek üyeleri tanıma klavuzu

Konu sahibi son olarak 2314 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özellikle Drogondan uzak durun derim, adam tam bir yalancı kızlar :cici:

3 mesajından birinde ergen kelimesi var
burda bu kadar ergenin arasında işin ne lan kendini mi ispatlamaya çalışıyorsun :D

Yorumunu beğenen kişi gibi sen de beni takip ediyorsun. Aferin belki bir şeyler kaparsın.devamli bu tarz konulari acarak sen dikkat çekmek istiyorsun.

Yazar burada erkekler kızları özel msjla düşürüyor inanmayın diyor.. :D Hala pm üzerinden kız düşürmeye çalışan beyinsizler mi var sanmam ya yok olamaz..

kılavuzda oggy; kaslı, yakışıklı, zengin ve 1.90 boyunda diye geçiyordur inşallah. yanlışlık olmasın da.

bi kız nicki alın ve tanışma bölümüne geldiğinize dair konu açın, kaç pm kaç arkadaşlık isteği geliyor gözlerinizle görün

denendi onaylandı

doğru bi tespit olmakla birlikte (hangimiz yapmadık lan?) eklemek istediğim bişi var bi çok ilki bu forumda görmüştüm bunu da ilk burada görüyorum. bazı forum kızları ise şu şekilde oluyor(tespit yapçam açılın):

+: forum erkeki (aranan veya aranmayan)
-: forum kızı (kesinlikle aranan)

+naber nasılsın?
- ayyy bana aslyo beni sevecek (rtük).

+ya cnm cok sıkıılıo
- ayy bana aslıyo beni sevecek (rtük).

+ya sen rasimozanı tanıyo musun
-ayyy bana asılıyo kesin beni sevecek (rtük).

+sesimi duymak istiyosan telefonunu ver skype kullanmıyom ben.
-ayyyy tipsize bak bana asılyo kesin beni sevecek (rtük).

ve buna benzer olaylar. o değil de son diyaloğu yazarken ağladım :/

sevgili çıkmış sorular senden rol çaldım kusra bakma, içimde kaldıydı yeri gelmişken yapıştırayım dedim.

o kadar şey yazdık 1 kayıtlı üye 12 misafir ve 1 like he mi? bi daha bişi yazmıycam buralara :T:

allam yarebbim senın cınsını cozersem bana gelsın oduller.

´çıkmış sorular´
bide erkek olup cinsiyete kadın yazanlar var dimi. Sen daha iyi bilirsin, bizi aydınlat bu konular da :D
Bide bu konuları niye hep misafirler okuyor anlayan ? :ppp

çıkmış sorular kendine misyon edinmiş
yılların çözemediği kadın erkek konularını aydınlığa kavuşturacak : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri