doğru.. bu hiç aklıma gelmemişti.Görmedik ki. Görsek belki 1 e seni eklerizz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
doğru.. bu hiç aklıma gelmemişti.Görmedik ki. Görsek belki 1 e seni eklerizz
boydan mı yoksa sadece profil mi..Juju foto atsana...
Yelda, malumat… öff tr ortalamasının üstü forum xdBen karar veremiyorum; stocku var hilali var wsi var lupeü var emaresi var annası thalasası osu busu yeter… şampiyonlar ligi…
Meghan trainor gibi bir vibe veriyor. Sarki icerigi ise katı tutumunu gozler onune seriyor.Jujudan da o vibeı alıyorum, kötü olma ihtimali yok gibi…
ya zaten ben gibi birinin kötü olma ihtimali var mı.. dnakdas. az bi elmacık eklemem lazım ama bekleyin.. o da olacak.Jujudan da o vibeı alıyorum, kötü olma ihtimali yok gibi…
Meghan trainor gibi bir vibe veriyor. Sarki icerigi ise katı tutumunu gozler onune seriyor.
-juju naber
+no
-juju nasilsin
+no
-juj...
+no!
Ikiside olur kafamda kurtlar vadisi elif gibi kalmani istemiyorum....boydan mı yoksa sadece profil mi..
kurtlar vadisi elifle behzatç esra savcım arasında gidip geliyorum..Ikiside olur kafamda kurtlar vadisi elif gibi kalmani istemiyorum....
Ya o en basit iş… fahsjdjdya zaten ben gibi birinin kötü olma ihtimali var mı.. dnakdas. az bi elmacık eklemem lazım ama bekleyin.. o da olacak.
Yelda, malumat… öff tr ortalamasının üstü forum xd