Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Evet?…@kLara yı gördünüz mü?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet?…@kLara yı gördünüz mü?
Güzel miEvet?…
buradaki fotoğraflarında güzel…..Güzel mi
buradaki fotoğraflarında güzel…..
teşekkürler liste içintam yazıyordum. baktım aynı şeyi yazmışım. demek yenileri eklenmemiş. sıralama olmaksızın..melom lupe alavarez ve hilal. 5. güzeli de @Oggy olarak belirliyorum.
<33 hey gidi üzerinden kaç yıl geçmiş… şimdi daha güzelim ama…..o zaman bu konuya @kLara demek istiyorum.
bi de seni demek istiyorum
beni yorumlar mısınız hilal hn…. kendimi bir de sizin gözünüzden görmek isterim….ben bu konuyu yeni görüyorum ya. ders çalışmaktan beynimin aktığı zamanlara denk gelmiş dmek ki….ne tatlısınız ya öperim. herkesi görmeden top 5 yapamam ama gördüklerimi tek tek yorumlayabilirim….öyle bi konu varsa şyet..
ricateşekkürler liste için
Ama ama şuan kalbimi çok fena çaldın Stock hanım.buradaki fotoğraflarında güzel…..
stock hanım ben size yüz yüze geldiğimizde vuruldum. ama son zamanlarda daha da bi güzellestiniz..ask yaradı…inş bize de nasip olur..beni yorumlar mısınız hilal hn…. kendimi bir de sizin gözünüzden görmek isterim….
Cirkin kadinlar lobisi bu konuyu sevmedi.
ne günler yaşamıştık... şimdi nerdesin nerde...
publishersırasız tam list
hilo
lupe
emare
içlik
malumat
aeg
hd
remus
yelda
stock yani bne