J
Jigsaw
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Bkz: Admin olmayı istemediğim konular.
xP
xP
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumda biri için isim vermeden yorum yap konusu açılmalı @Mahlas bu görevi sana veriom reiz ,
diger forumda vardı yanlıs hatırlamıosam bu konu
burdan niye yok harbi la![]()
ama bi konuda yanlışın var Müstad,İktidara gelirsem vaatlerim arasına ekliyorum bu dileğini.
Ayrıca ''isim vererek yorum yap'' gibi daha cesur bir başlık varken, kaçak dövüşlü bir başlık pek heyecan uyandırmaz diye düşünüyorum. ''Düşün ki O bunu okuyacak'' o dileğinin bir nevi şubesi görevinde zaten.
ama bi konuda yanlışın var Müstad,
Düşün ki o bunu okuyacak konusu heryer için geçerli reelde bir arkadasın içinde olabilir yazdıkların forum dan birinede yanii
ama Forumda isim vermeden biri hakkında yorum olayı direkt FORUM içi yorumlanır eheeehehheheehD:d:
.D
DDdd
alakaları bile yok anlayacagın 2 konu birbirinden farklııııı
bu forumda kaçak dövüşen çokk bilirsin :S öyle deme d:
''bu forumda kaçak dövüşen çokk bilirsin :S öyle deme d:''
Bilmem mi...
yine nakavt ettin reiz bea harbi haklısın heeeMüsiad okudum başta, Üstat yazacaktın herhalde
Ya bırakalım bu tür ayakları. O başlıkta ''forum dışı'' yazılan mesajların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Birbirimizi yemeyelim.