Forumdaki "Düşün ki O Bu Konuyu Okuyacak" forum oyunu

Konu sahibi son olarak 4148 gün önce görüldü
En üzerine alınmaması gereken kişinin okuyup alınması çok malca:/

Seviyorsan, sövüyorsan git konuş onun okumasını beklemek niye..

Her defasinda birsey yazayim diye giriyorum ama okuyacak kimsem yok vazgeciyorum.

Laf cakma konusunda baya ise yariyor :p

başlığı her görüşümde, umarım benim okumam için birileri bir şeyler yazmamıştır lan dediğim oyun başlığı.

zira kırk yılda bir girersem giriyorum

isim vermeden laf sokuyorlar. kaos olmuyor.

Eskiden bu konu anlık takip edilirdi, herhangi bir kişi, herhangi olumsuz bir durum yazdığı zaman, forumun teorisyenleri bunun üzerine kafa yorar ve görüş bildirirdi. Birçok “aşk”ın başlayıp birçoğunun bittiği, henüz ilişki başlamadan “çok özledim” mesajlarının yer alıp, ilişkinin sonlarına doğru “Allah senin belanı versin, hayvan”la biten onlarca hadiseye ev yapmış konu. Gözümden bir damla yaş akıyor şu an. Vay be.

ezikliklen dans :))) asosyallerin buluşma mekanı mucuks

"Forumdan birine isim vermeden yorum yap" konusu daha efsanedir... Ama artık o konu çoğu forumda açılmıyor büyük olaylara neden olduğundan sebep...

Genel de hep sözün meclisten içeri olarak kullanıldığı, amacına hizmet ettiği rivayet edilen ama hiç öyle gözükmeyen forum konusu.Kirli işler için kullanılır.
Ama içinden geçeni söyle arenası kadar vahşet içermemektedir.
Birine isim vermeden yorum yap konusu forum tarikatlarindan aforoz edildikten sonra paravan bir konu olarak faaliyete geçmiştir.

1. İçinden geçeni söyle

2. Bahane Sözlük

3. sıraya koyduğum.

Forumda biri için isim vermeden yorum yap konusu açılmalı @Mahlas bu görevi sana veriom reiz ,

diger forumda vardı yanlıs hatırlamıosam bu konu
burdan niye yok harbi la :D

Forumda biri için isim vermeden yorum yap konusu açılmalı @Mahlas bu görevi sana veriom reiz ,

diger forumda vardı yanlıs hatırlamıosam bu konu
burdan niye yok harbi la :D

İktidara gelirsem vaatlerim arasına ekliyorum bu dileğini.

Ayrıca ''isim vererek yorum yap'' gibi daha cesur bir başlık varken, kaçak dövüşlü bir başlık pek heyecan uyandırmaz diye düşünüyorum. ''Düşün ki O bunu okuyacak'' o dileğinin bir nevi şubesi görevinde zaten.

İktidara gelirsem vaatlerim arasına ekliyorum bu dileğini.

Ayrıca ''isim vererek yorum yap'' gibi daha cesur bir başlık varken, kaçak dövüşlü bir başlık pek heyecan uyandırmaz diye düşünüyorum. ''Düşün ki O bunu okuyacak'' o dileğinin bir nevi şubesi görevinde zaten.
ama bi konuda yanlışın var Müstad,
Düşün ki o bunu okuyacak konusu heryer için geçerli reelde bir arkadasın içinde olabilir yazdıkların forum dan birinede yanii

ama Forumda isim vermeden biri hakkında yorum olayı direkt FORUM içi yorumlanır eheeehehheheeh :DD:d::D.D:DDDdd
alakaları bile yok anlayacagın 2 konu birbirinden farklııııı

bu forumda kaçak dövüşen çokk bilirsin :S öyle deme d:

ama bi konuda yanlışın var Müstad,
Düşün ki o bunu okuyacak konusu heryer için geçerli reelde bir arkadasın içinde olabilir yazdıkların forum dan birinede yanii

ama Forumda isim vermeden biri hakkında yorum olayı direkt FORUM içi yorumlanır eheeehehheheeh :DD:d::D.D:DDDdd
alakaları bile yok anlayacagın 2 konu birbirinden farklııııı

bu forumda kaçak dövüşen çokk bilirsin :S öyle deme d:

Müsiad okudum başta, Üstat yazacaktın herhalde :)

Ya bırakalım bu tür ayakları. O başlıkta ''forum dışı'' yazılan mesajların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Birbirimizi yemeyelim.

''bu forumda kaçak dövüşen çokk bilirsin :S öyle deme d:''

Bilmem mi...

Müsiad okudum başta, Üstat yazacaktın herhalde :)

Ya bırakalım bu tür ayakları. O başlıkta ''forum dışı'' yazılan mesajların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Birbirimizi yemeyelim.
yine nakavt ettin reiz bea harbi haklısın heee
ama başlık olayı biraz değiştiriyor olayı Forumda biri için isim vermeden yorum yapppp efso deilmi ya
ne gömerdim pardon ne överdim ne överdiiiim anlatamam :D

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Geri