sana yağmurlu havada su yok artıkyok mu bişiler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sana yağmurlu havada su yok artıkyok mu bişiler
Çok kırıcısınsana yağmurlu havada su yok artık![]()
beklediğim cevabı alamamanın vermiş olduğu kırgınlık var bendeÇok kırıcısın![]()
Her zaman beklentilerin karşılanmaz ArifÇ. .....beklediğim cevabı alamamanın vermiş olduğu kırgınlık var bende![]()
hayat bana beklentilerimi sunmazsa orada küçük küçük kaoslar yaratırım.Her zaman beklentilerin karşılanmaz ArifÇ. .....
Hayat böyle.....
Ay yarat da keyfimiz yerine gelsin :dhayat bana beklentilerimi sunmazsa orada küçük küçük kaoslar yaratırım.
Juju iyi bilir.
Bunlar hiç birşey değil , Daha büyük şeyler Olacak !Ay yarat da keyfimiz yerine gelsin :d
Bu bazılarının arasına ne zaman gireceğim![]()
Cadılara sorman lazım onu..(cadı..kazan falan oradan şey oldu. hepimiz çok tatlıyız yoksa.)
Bize gelen dedikodu bizden çıkmaz. Bakın garantisi 2 yıl. İçinizde mi kaldı? Birilerine anlatayım ama kimseye söylemesin mi diyorsunuz? Doğru yerdesiniz. Melo ve ben bir dm kadar uzağınızdayız.
ya sen yine neden belli başlı konuları hortlatıyorsun adakdgjsaBize gelen dedikodu bizden çıkmaz. Bakın garantisi 2 yıl. İçinizde mi kaldı? Birilerine anlatayım ama kimseye söylemesin mi diyorsunuz? Doğru yerdesiniz. Melo ve ben bir dm kadar uzağınızdayız.
ya sen yine neden belli başlı konuları hortlatıyorsun adakdgjsa
içimdeki kaosu durduramıyorum.
bugünlük ban kotası doldu ya jujucum...Hep aynı konuları hortlatıyorum kaos çıkar diye. Olmuyor...