Forumdaki dedikocuları tanıma kılavuzu

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Ya eskiden vardı bunlardan bir iki tane arkadaşim gelir anlatirlardi bana simdi yoklar :(

Ben giybet severim. Yalan değil.

Gerçekten buraları ciddiye alıp burada olanı biteni birileriyle konuşuyor musunuz?

Dedikodu yapmayan yok valla ben de dahil.
Hatta ummadıklarım bile yapmış. Şaşırmadım değil şimdi. xd

Dedikodumuz yapıldı mi ?Evet yapıldı o zamanlar hiç umrumda değildi. Bakayım şu an umrumda mi? Valla hala değil =)
Tüm dedikoduculara mutlu noeller dilerim :p

Kimse dedikodusuna ortak etmiyor :T: hepisine kirginim :T:

Valla forumda hiç kimseye eyvallahı olmayan birisi olarak kimseyle de dedikodu yapamıyorum :/

Ha tabi bu demek değil ki ben hiçbir şey bilmiyorum ^^

Vakti zamanında benim de kulağıma çalınan şeyler oldu.

Kızmıyorum ben şahsen, insana has nefsani bir eylem olarak değerlendiriyorum ya da umursamadığımdan öyle geliyor,bilemedim :T:
Dert olmuşsunuz,bir kaç adım önde olmuşsunuz ki arkada kalıp konuşmuşlar şeeapmayın yani bu kadar.

Forumda bir üye vardı ismini vermeyeceğim bende çok fazla forum gıybeti var sanmış olacak ki bana bildiklerini anlatsana demişti.
Sorun şu ki bir şey bilmiyom.:/

Herkesle samimi olma çabasında ki kişilerin dedikodu yapma potansiyelinin fazla olduğunu düşünüyorum

Konuşsam hükümet düşer, forumla ilgili o derece dedikodu var elimde asfghssf

Forumda etliye sütlüye karışmayan birisi olmama rağmen bu kişilerden nasibimi aldım.

kılavuza çok yararlı olacağını düşündüğüm bir madde daha eklemek lazım sanırım. en çok içinizde bir şey kalmasın konusunda takılırlar. :cici:

Geri