Forumdaki Dallas

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bol entrikalı olay ve kişiler için "dallas" deyimi kullanılır.
Bu deyimin foruma yansıması forumdaki dallası oluşturur :o

Bazen takip edemiyorsun yilan hikayesine donmus olaylari.

Öyle şeylere tanık oluyorsun ki Dallas halt etmiş yanında diyorsun.. Ceyar bile masum geliyor insana..: ))

Aşkı Memnu halt etmiş diyorlar yanında..Çoçukları ekrandan uzak tutun diye uyarı vermesi yakındır adminlerin..En son bahçıvanda bitiyormuş iş..

Dizi çeksek var ya yıllarca sürer arka sokaklar kurtlar vadisi filan fiyasko olur :D

Yaş tutmayınca fransız kalıyor tabi insan :honk:
Bence bi Yalan rüzgarı değil :torpu: içeriğini hatırlamıyorum ama sarılşın kıvırcık Saçlı inci kolyeli yaşlı bi kadın vardı sanki, o idolümdü küçükken ondan şaapıyorum :honk:

Sezon arası mini final yapmış. O derece yani :D

Kimin eli kimin cebindeymiş anlatında bilelim :).

Hiç umrumda olmadı.Şu saatten sonra da olacağını düşünmüyorum.Size de öneririm.Dallas vari olayların içerisinde ufaktan bile olsa yer almak müptezelleştirir insanı.Bizle muhattap olan çevremiz deki insanlara bakalım.Kişisel olarak bizi ırgalamayan meselelere dahil olmak tehlikeli hoş olmayan sonuçlar doğurur.Yapmadığınız davranışlar konusunda yaptı damgası yiyebilirsiniz.Özetle: çekirdek+kola ikilisiyle izlemekten öteye gitmemek gerek :p

Kimin eli kimin cebinde, kim kimle sevgili, kim kimden ayilmis ,kim kimi aldatmis bir yildir anlayamadim

dallastan hiç rol kapamadığım gibi iyi bir izleyicide olamadım.
arada denk geldiğim kadar .p

Herkes de bi dallas lafı.
Sen yapmion ben yapmiom sen aksın ben akım.
:D

Dallas burası ya diyip olayların ana kahramanı olmanın verdiği ironi ljkglhjf

Genelde bişi göremiyoruz,göreceğimiz zamanlar konu kilitleniyor.Kilitlemeyin efendim.

Kaç dizi kaç roman çıkar aslında :p
Ben hep sonradan öğreniyorum yada öğrenemiyorum ama öğrendiğim kısım bile bir dizinin 4 sezon finali eder:sırıt:

tam olaylari anliycam derken ban oluyor, siliniyor hicbisi anlayamiyorum yine :D

Biri bi ozet neyim gecsin :D

Dış mihrakların, paralelcilerin işi. Yoksa herkes masum herkes pür-ü pak. Ötekiler hep kötü.

Geri