Forumdaki çapkınları tanıma kılavuzu

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Her ikisi de yanlış olur. Yapılan bir gözlemim neden şahsi bi duruma yormaya çalışıyorsunuz? .
Benim çapkın biri olduğunu bilecek kadar beni tanıdığını sanmıyorum.

Kime asılmisim?
Kimin peşinden kosmusum?

Ben özel mesaj kullanmıyorum ve facebook ta . Forumda ki gozlemlerden yola çıkıyorum.
Şahsima karşı olan düşünceleriniz mumkunse konunun önüne geçmesin iyi günler.

İtham yok, iddia yok. Bir şey bildiğimi söylediğimi ise hiç zannetmiyorum. Sadece sizin gözlemlerinizi ifade edişinizi gözlemlemiş bulundum ve aklıma gelen şeyleri sordum diyelim.

Renkli günler.

İtham yok, iddia yok. Bir şey bildiğimi söylediğimi ise hiç zannetmiyorum. Sadece sizin gözlemlerinizi ifade edişinizi gözlemlemiş bulundum ve aklıma gelen şeyleri sordum diyelim.

Renkli günler.

Bahsettiğiniz durumlar dışında forumda 2 tane sevdiğim ve güvendiğim kişilerinde düşünceleri dikkate alınarak yazılmıştır +++ karşı cins o sebeple düşünceleriniz yersiz.

Sağolun.

Lethe birisi benim kardescim Enestir :D Adam capkinlar kralidir :kiki:
Asilir mi bana ? aslaaaaa..... dogmaca kardesi gibi sever.
Ama o da Class gibi masum capkinlardandir :D
Sinsiligi yoktur :ask

Ama sinsi capkinlar var :D

Bal Porsuğu yok yahu bana yurumezler capkinlar genelde sevgili ola bilecegi kisilere yururler :D
ben ilk gunden soylemisim ama asla sevgili olmam diye beni napsinlar :D

Not lutfen bu mesajdan sonra inadina kimse yurumege kalkmasin agzinizi burnunuzu kirarim ablanizim sizin nede olsa :D

Classiic Şanın iyice yayılmış senin :D Artık başka yerlere gitme vaktin geldi galiba :D

Din iman diyip, allahın izniyle yavşıyan arkadaşları es geçmek istemedim.

Bir gerçekçi gözlem daha .. Namaz kılmaz, belki cumadan cumaya .. Ömründe Kuran'ı açıp anlamını sonuna kadar okumuşluğu yoktur .. Sorsam euzu besmelenin bile anlamını bilmez ama laf Müslümanlığına geldi mi de mangalda kül bırakmaz sonra da sağda solda ağır yavşar bayanlara :)

Bir gerçekçi gözlem daha .. Namaz kılmaz, belki cumadan cumaya .. Ömründe Kuran'ı açıp anlamını sonuna kadar okumuşluğu yoktur .. Sorsam euzu besmelenin bile anlamını bilmez ama laf Müslümanlığına geldi mi de mangalda kül bırakmaz sonra da sağda solda ağır yavşar bayanlara :)

abii bu forumda mi onlar :nee: :aaa:

Ben sadece düzenli olarak cuma ya giden Müslümanım diyene denk geldim de ağır dindar olup forumda bunu yapanı pek görmedim. Nuktezar vardı arkasından konuşuyor gibi oluyorum ama onun için bir kaç sey soylemislerdi(kendisi nin çoğu kadınlara arası iyiydi hatta forumdan bir bayan üyeyi tehdit ettiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum) hep aklıma o gelir nedense.

bu forum çapkın kaynıyo!
dikkat edin kızlar benden söylemesi..
şüphelendiğiniz biriyle karşılaşırsanız
hemen bu konuyu açın klavuzdaki maddelere uyuyomu kontrol edin..

neyse herkese çapkınsız forumlar..

Tartışma konularında seni savunarak senden tarafaymış gibi gözüküp gözüne girmeye çalışırlar :D

ya korkutmasaniza :s: tehtit mi, ne tehtidi :s:
korktum ama yaaa :agla:
Bana yapmazlar ama ya, kiyamazlar bana :s:

bazı üyeler vardır din ve öğretilerini kullanarak iyi adamı oynarlar bir çok forumda rastlayabilirsiniz...
hmm bu adam kötü değildir die mekanizma oluştururlar bayanlarda çünkü adam allahlı çok allahlı hemde
ve birgün özelden konuşucak duruma geldmi boyut adam artık içindeki canavarı durduramaz çok fazla bastırdığından olmadık yerde patlatır ahlaksız cümleyi bir arkadaşa muhappetin ortasında sinemada öpüşürüz gidersek demişti inanmamıştımda sonra caps falan gösterdi o kişinin adı bu sayfadada geçior demekki doğruymuş (: nüktezar bir efsane sanıodum ben şehir efsanesi :/

Aman kızlar takılmayın fazla çapkınları herkes biliyor zaten, Classicin adı geçiyor ama o sadece herkesle sohbet eder alttan alttan yapmaz o yüzden çapkın görülür.Lakin değildir.
Siz asıl dışardan ağır abi gibi görünüp özelden yapışanlardan korkun. Bütün çapkınlar Yunus kadar edepli olsa keşke

Aman kızlar takılmayın fazla çapkınları herkes biliyor zaten, Classicin adı geçiyor ama o sadece herkesle sohbet eder alttan alttan yapmaz o yüzden çapkın görülür.Lakin değildir.
Siz asıl dışardan ağır abi gibi görünüp özelden yapışanlardan korkun. Bütün çapkınlar Yunus kadar edepli olsa keşke

İsim ver :p

Geri