Forumdaki çapkınları tanıma kılavuzu

Konu sahibi son olarak 2997 gün önce görüldü
7. Maddenin forum oyunları kısmı bana uyuyor. Demek daha 9,5 fırın ekmek yemem lazım, yolum uzun ama pes etmek yok :)

Maria puder herşeyi açıklamış bendende çapkın olmaz:)

Isterseniz soylim capkinlari bir bir :sırıt:
En masum capkindir yahu Classiic :sırıt:

İmam nikahını dayamak için can atan çakma hacı hocalarımız bence en çapkın sakallarını sürtecek yer arıyolar.

Lethe yok öyle bedava dan isim, gerekli bilgileri yaydım hem de #kesinbilgi ifşa da zamanla artık jgkfk:p

Bende sakallıyim acaba o kişi ben miyim :D

İstediklerini alamayınca hızla senden uzaklaşırlar selamı sabahı keserler hatta düşman kesilirler.

Hah neyse başka sakallılar da varmış .. Ne haliniz varsa görün olm o halde :)

Kızım forumda bir ben sakallıyım ne yapıyorsun :)

Seni neden seviom biliommusun gaza gelmiosun kimseye yaranmaya çalışmıosun :)))))) sen deilsin çünküm sen sakalına düşen her akın hakkını vermişsin abişkom :hi:

Bu maddeleri uygulayan erkek çok çabuk belli eder kendini çapkın adam sinsidir belli etmez hiçkimseye

Buraya biraz gülümseme bırakıp gideyim dedim .p
Geçen bahane sözlükte böyle benzer konu vardı yorum yaptım .d isim de isim dendi :d
üstüne alınmaması gereken insanlar alındı :D

Yemiyoruz canım.
Yemiş numarası yapıyoruz.Sizin geldiğiniz yolları biz çoktan geçtik diyoruz.

Seni neden seviom biliommusun gaza gelmiosun kimseye yaranmaya çalışmıosun :)))))) sen deilsin çünküm sen sakalına düşen her akın hakkını vermişsin abişkom :hi:

Akıl yaşta değil baştadır sözü ne doğru .. Çözmüşsün beni güzelim eyvaALLAH kardeşim ..

2 türü vardır davranış benzerliği olarak

1.Umursamaz,gülmez,az cümle kurar ve her tarafından yakışıklı erif resmi ve özlü söz fırlayan bir profil edinirler

2.Çok fazla güler,her oyun konusunda bir bayana şaka yapar bayan suratsız ifadeyle komikmi şimdi bu dediğinde küstüm diğip trip atar iltifatlarının dozunu ayarlayamazlar nasıl yaklaşsam ayarlayabilirimin telaşesinden yanlış şıkkı işaretleyebilirler (yasemin yalçının bir karakteri olan "şuayip" sendromudur)

Kızım forumda bir ben sakallıyım ne yapıyorsun :)

benim sakalları da hafife alma abey, hatta daha fazla sanırım görmüştüm seni, sende arada aklar var bende kızıl turuncu karışık :D (ama genel bütünlük siyah yanlış olmasın ginger değilim)

Geri