Forumda yürütülen gizli flörtzim’ler..

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bu aralar yine flört kokuları alıyorum.yazı bulmadan bir iki evlilik girişimleri olabilir..Buradan anladığım tek şey eninde sonunda evleniyorsun.Vayy hiç beklemezdim ondan ama benden kaçmaz.!

Sen kaldın be yaboş fkkfkf

@Run sana anlatsın gizli flörtleri Yabaniyeciğim
Flörtün gizli olanı makbuldur zaten, şu ramazan ayında flört edenleri kınıyorum.
Forumdaki flört sayınız diye konu açtık, bir tane ciddi cevap veren olmadı..
Ama ben herkesin listeyi tahmin ediyorum ya.
Yabani, Rokkie, melnur, ismail89, kamil0920, Run, Klaus
Flört konusunda bakir erkekler sırasız liste..
Bu ekibin hiçbiri bulamaz birini.

Arkadaşlar çok ayıp, Yabani'ye bilgi vermeden neden gizli gizli flörtleşiyorsunuz? :D

Yasa dışı, kaçak flörtleşmeleri doğru bulmadığımı hep söylemişimdir.

Forumsal Flört Bakanlığı'nın ve Flört Bakanımız Yabani'nin bilgisi dahilinde, kayıtlı, usule uygun flörtleşmeler yapın lütfen.

Flörtün gizli olanı makbuldur zaten, şu ramazan ayında flört edenleri kınıyorum.
Forumdaki flört sayınız diye konu açtık, bir tane ciddi cevap veren olmadı..
Ama ben herkesin listeyi tahmin ediyorum ya.
Yabani, Rokkie, melnur, ismail89, kamil0920, Run, Klaus
Flört konusunda bakir erkekler sırasız liste..
Bu ekibin hiçbiri bulamaz birini.
Biz bulmayız bizi bulurlar kardeş 🥸 flört iyidir ya yazı kışı yaşı başı evlisi bekarı yoktur

Biz bulmayız bizi bulurlar kardeş 🥸 flört iyidir ya yazı kışı yaşı başı evlisi bekarı yoktur
Sen burada biriyle flört yap, birisi seni bulsun. Bir daha bu foruma girmeyecem :) mümkün değil.. foruma geldin ilk 2 hafta içinde flört ettin ettin, etmedin bitti.

Sen burada biriyle flört yap, birisi seni bulsun. Bir daha bu foruma girmeyecem :) mümkün değil.. foruma geldin ilk 2 hafta içinde flört ettin ettin, etmedin bitti.
Kendimizi çabuk açık ettik ondan oldu hep. Neyse başka foruma artık

Kendimizi çabuk açık ettik ondan oldu hep. Neyse başka foruma artık
Aynen tüm tuşlara bastın..
Profiline fotoğraf koydun
Şiir yazdın
Şarkı yaptın
Yaka kartın görünecek şekilde poz verdin
Günaydın konusu açtın
Akrostiş işlerine girdin

Tüm bu çabaları görmeyen kadınlara ne diyeyim..
Ama yapman gereken şuydu, run'un bütün konularını okuyup, takip edip, forum için tüm verileri aklına yazıp hedef belirlemen gerekiyordu..
Neyse sağlık olsun.. yeni üye kaydı bekleyeceksin :)
Bol kardeşim.

Aynen tüm tuşlara bastın..
Profiline fotoğraf koydun
Şiir yazdın
Şarkı yaptın
Yaka kartın görünecek şekilde poz verdin
Günaydın konusu açtın
Akrostiş işlerine girdin

Tüm bu çabaları görmeyen kadınlara ne diyeyim..
Ama yapman gereken şuydu, run'un bütün konularını okuyup, takip edip, forum için tüm verileri aklına yazıp hedef belirlemen gerekiyordu..
Neyse sağlık olsun.. yeni üye kaydı bekleyeceksin :)
Bol kardeşim.
Analize hayran kaldım. Sen boş musun 😆😆

Vardır illaki benim de.
Di mi @Run
Sen çözülmesi kolay birisi değilsin. Tahmin etmesi zor, ama bunca senedir duymadık, görmedik.
Yeni gelişmeler varsa bilmiyorum :) ama haberi gelir..
Herkese hayırlı flörtler.. dünya flört günü falan var mı ya, dünyanın en güzel şeyi flört etmek.

Sen çözülmesi kolay birisi değilsin. Tahmin etmesi zor, ama bunca senedir duymadık, görmedik.
Yeni gelişmeler varsa bilmiyorum :) ama haberi gelir..
Herkese hayırlı flörtler.. dünya flört günü falan var mı ya, dünyanın en güzel şeyi flört etmek.

Hadi hadi biliyorsundur...

Geri