Bu aralar yine flört kokuları alıyorum.yazı bulmadan bir iki evlilik girişimleri olabilir..Buradan anladığım tek şey eninde sonunda evleniyorsun.Vayy hiç beklemezdim ondan ama benden kaçmaz.!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen değil sen ve ben birde Klaus kaldıSen kaldın be yaboş fkkfkf
Ben halimden memnunum. Klaus ile sen düşün. Gerçi o da flörtüm var diyordı jfjfnnfSen değil sen ve ben birde Klaus kaldı
Sallıyor kim kaybetmiş ki o bulsunBen halimden memnunum. Klaus ile sen düşün. Gerçi o da flörtüm var diyordı jfjfnnf
Istanbul Film Festivaliİf nere
İlahi farkındalıkİf nere
Flörtün gizli olanı makbuldur zaten, şu ramazan ayında flört edenleri kınıyorum.@Run sana anlatsın gizli flörtleri Yabaniyeciğim
Biz bulmayız bizi bulurlar kardeş 🥸 flört iyidir ya yazı kışı yaşı başı evlisi bekarı yokturFlörtün gizli olanı makbuldur zaten, şu ramazan ayında flört edenleri kınıyorum.
Forumdaki flört sayınız diye konu açtık, bir tane ciddi cevap veren olmadı..
Ama ben herkesin listeyi tahmin ediyorum ya.
Yabani, Rokkie, melnur, ismail89, kamil0920, Run, Klaus
Flört konusunda bakir erkekler sırasız liste..
Bu ekibin hiçbiri bulamaz birini.
Sen burada biriyle flört yap, birisi seni bulsun. Bir daha bu foruma girmeyecemBiz bulmayız bizi bulurlar kardeş 🥸 flört iyidir ya yazı kışı yaşı başı evlisi bekarı yoktur
Kendimizi çabuk açık ettik ondan oldu hep. Neyse başka foruma artıkSen burada biriyle flört yap, birisi seni bulsun. Bir daha bu foruma girmeyecemmümkün değil.. foruma geldin ilk 2 hafta içinde flört ettin ettin, etmedin bitti.
Aynen tüm tuşlara bastın..Kendimizi çabuk açık ettik ondan oldu hep. Neyse başka foruma artık
Analize hayran kaldım. Sen boş musun 😆😆Aynen tüm tuşlara bastın..
Profiline fotoğraf koydun
Şiir yazdın
Şarkı yaptın
Yaka kartın görünecek şekilde poz verdin
Günaydın konusu açtın
Akrostiş işlerine girdin
Tüm bu çabaları görmeyen kadınlara ne diyeyim..
Ama yapman gereken şuydu, run'un bütün konularını okuyup, takip edip, forum için tüm verileri aklına yazıp hedef belirlemen gerekiyordu..
Neyse sağlık olsun.. yeni üye kaydı bekleyeceksin
Bol kardeşim.
Ben evli çocukluyum kardeşim.Analize hayran kaldım. Sen boş musun 😆😆
Sen çözülmesi kolay birisi değilsin. Tahmin etmesi zor, ama bunca senedir duymadık, görmedik.Vardır illaki benim de.
Di mi @Run
Sen çözülmesi kolay birisi değilsin. Tahmin etmesi zor, ama bunca senedir duymadık, görmedik.
Yeni gelişmeler varsa bilmiyorumama haberi gelir..
Herkese hayırlı flörtler.. dünya flört günü falan var mı ya, dünyanın en güzel şeyi flört etmek.