Forumda Yazdıklarım Beğenilmiyor, Ne Yapmalıyım?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etiket bulutu

yazdıklarım beğenilmiyor, forumda yazdıklarımı kimse beğenmiyor, intaharın eşiğindeyim, forumda kimse beni beğenmiyor, yorumlarım beğenilmiyor çıldırmak üzereyim, yorumlarımı kimse beğenmiyor napmalıyım, kolay yoldan ölme taktikleri

@Lydia'nın konularına yorum yapın.
@Mueddeb'ten taktik alın.

:diş:

bırak beyenmesinler. bırak gitsin, dönerse zaten senindir; dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

Derdim Var bölümüne geldim sandım, beğenmeden gidiyorum.: )

fdhhb4.jpg

Aşk olsun yeşilli ben beğenirim her yorumunu senin:p

Luxor Qasemın bulundugu baslıklara yorum at oda yorum begenıyor bunu atlama bak popi olmak isteyenler bu baslıga baksın :p

Bana gelsin ona ders vereyim benim her satırım olay gizlenip gizlenip okuyolar anlamayıp tekrar okuyolar 5. Okumada anlayıp laf sokuyolar :)))))

kamyon dolusu kişiyi etiketleyip çay çiçek falan gönderin, ayın enlerini mutlaka ihmal etmeyin hatta bi sıfata 5 kişi yazın (nasıl hepsi birden en olabiliyor bilmiyorum ama mantık aramamak lazım) ve mümkün olduğunca farklı kişileri yazın sürümden kazanın, lydianın konularına yorum yapın, qasem'i de ihmal etmeyin tabi

Forumun tümüne etiketleyerek cay ısmarla çiçek gönder:/

Luxor Qasemın bulundugu baslıklara yorum at oda yorum begenıyor bunu atlama bak popi olmak isteyenler bu baslıga baksın :p

:) Katılıyorum kardeşime...
Ben doğru yada yalnış olmasına bakmaksızın... Sadece düşünüp emek harcadığınız her yazıyı beğenirim. Değer veririm. Çünkü orda emek vardır. Onun dışında doğruluğu yada yalnışlığı tartışılır... :)

Luxor sen Lydia bacımı.dinle :)

3 çay kaşığı fare zehiri, 2 tatlı kaşığı ayı zehiri, 5 çay bardağı haşere zehiri ve 1 su bardağı pamuk zehirini iyice karıştır. 2 su bardağı su ilave et. Sonra bir dikişte iç. Ondan sonra gel bakalım nasıl beğeniliyorsun. Beğenilmekten geçilmeyeceksin.

3 çay kaşığı fare zehiri, 2 tatlı kaşığı ayı zehiri, 5 çay bardağı haşere zehiri ve 1 su bardağı pamuk zehirini iyice karıştır. 2 su bardağı su ilave et. Sonra bir dikişte iç. Ondan sonra gel bakalım nasıl beğeniliyorsun. Beğenilmekten geçilmeyeceksin.

sebebsiz güldüm :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri