Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Aklıma seyfi doğanay'in şarkısı geldi @No Pasaran
Kızımın adını sana koymuşlar Ağlıyorum bakıyorum gizli gizlice
Ne dersin kızımız olursa ismini kübra koyalım mi :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
bi dönem ogi bey beni gta 5 oynayalım diye kandırdıydı. tek kandırılma hikayem budur........

dolandırıcıya sizden borç para isteyebileceği yakınlığı sunarsanız o da bunu kullanır. hak etmişsiniz suçlusunuz. yalnız ender'in miktarda anlaşması şahane. sdjjksfjk

Doktor ne iyi insanmış ya , 300 ü kabul etmiş :(

aynı forumda takıldığımıza emin miyiz :m olaya bak
forumda pazarlıklı dolandırıcılık.. 3 çeyrek bozdurmak dkjfk kbakmayın güldüm baya…..

Yahu anlaşma değil. O olay sanırım yanılmıyorsam 2015 & 2017 yılları arasında oldu. Tabiki o zaman o an için üzerimde o miktar vardı. Bende dedim bu kadar var işini görürse yollayayim dedim. Oda çok teşekkür ederim en kısa zamanda ödeyeceğim dedi. Belki ödeme yapar hesap numaram aynı:D Tecavüze uğrayan birine yardim ettim bunda benim suçum yada günahım yok .kendisi utansın napalim :)
Boşuna mı diyorum yıllarca
Hep başkasının çocuklarına hamile kadınları sevdim diye :D
Sjsjsjsjsjsjjs
dolandırıcıya sizden borç para isteyebileceği yakınlığı sunarsanız o da bunu kullanır. hak etmişsiniz suçlusunuz. yalnız ender'in miktarda anlaşması şahane. sdjjksfjk

çeyrek bozdurmak için kuyumcu aradığınız esnada muhtemelen dolandırıcı:

Dk-YEj8XcAIOcFY.jpg

Yahu anlaşma değil. O olay sanırım yanılmıyorsam 2015 & 2017 yılları arasında oldu. Tabiki o zaman o an için üzerimde o miktar vardı. Bende dedim bu kadar var işini görürse yollayayim dedim. Oda çok teşekkür ederim en kısa zamanda ödeyeceğim dedi. Belki ödeme yapar hesap numaram aynı:D Tecavüze uğrayan birine yardim ettim bunda benim suçum yada günahım yok .kendisi utansın napalim :)
Boşuna mı diyorum yıllarca
Hep başkasının çocuklarına hamile kadınları sevdim diye :D
Sjsjsjsjsjsjjs
Ya "hep baskasinin cocuklarina hamile kadinlari sevdim" cumlesi simdi bi anlam kazandi benim icin .)

Yok be dostum. Cidden o dolandirilma olayı değil. Bizimki bir anlık gaflet yanılgı yada saflık insanlık. Hatta o dönemin adminlerinden 1 tanesi o şahısla çok samimi idi. Yanı benimki dolandirilma değil. Dolandirilma farklı birşey.
Ancak şöyle bi o dönemler biraz merhametiydik. Birde hamileyim çocuk aldıracam dedi. Üniversite öğrencisiyim vs dedi. Safligima geldi. O an kim olsa yapardı.

Kalbinizi seveyim senin nasil da safmışsiniz :pp
Ben biliyorum zaten hikayeyi bos ver :s

Benim de dükkan sıkintida arkadaslar bilmem anlatabildim miiiiii ??? Bunca yildir ayni forumu paylasiyoruzzzzz dimi amaaaa

• Üzgün
Tepkiler: Sux
enderi bilmem de sanemin çeyrek bozdurup vermesi beni en etkileyen forumda yaşanan dolandırıcılık olayı oldu...... şurda kızılay o kadar yardım topladı, bütün konulara hee çok beklersiniz zırnık yok size tarzında yorumlar yaptı durdu...... forumda yaşadığı dolandırıcılık olayı sanemin akpliğini bozmuş resmen.....

Geri