Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Benimle yola cıkanlar hariç evet dm den okul adı vs bilgileri isteyip dönüş yapılmadı , yapılmamış (.
Yalakaların demiştin ama .?
Kıyamet mi kopmuştu ? Bak onu da hatırlamıyorum ben .

Güzel demişim. Olayda haklı olduğumu sen de ifade ettin.

O kadar organizasyon yapıldı. İfade ediyorsun ya: "Yardım yapacağız dediler" diye. Konular açıldı. Curcuna, tantana, kıyamet... Elde var sıfır. Arkadaşın sorun yaşamamıştır umarım.

Anladın?

Güzel demişim. Olayda haklı olduğumu sen de ifade ettin.

O kadar organizasyon yapıldı. İfade ediyorsun ya: "Yardım yapacağız dediler" diye. Konular açıldı. Curcuna, tantana, kıyamet... Elde var sıfır. Arkadaşın sorun yaşamamıştır umarım.

Anladın?
Boş yapıosun yine ?
Ben ne dedim sen hala ne diosun ? El de var sıfır dediğin nedir yahu ? Ben sana çocuklar diyorum sen hala sidik yarışındasın

Dolandırmaktan ne anladığınıza bağlı..

Çift hat kullanmak neden dolandırmak olsun özelini forumda ve forumdan kişilerle belli bir güvene ulaşmış kişilerle paylaşırsın reelde bile görüşüp sevgili olduğun insana güvenmemeyi burada öğrendik sütten ağzı yanmış şimdi üflüyor..

Burada edinilen her arkadaşlığın dışarda sorunsuz ve tam güvene dayalı olduğu kaç kişi var da burada kişileri yargılıyor bu kişiler..Kredi kartımı ödeyeceğim deyip forum erkeklerinden para toplayan kadın üye için açılsaydı bu konu işte dolandırmanın kralı olurdu..Ne erkeğe ne kadına acımıyorum akıllı olun kanmayın salak mısınız her söylenen şeyin gerçek olduğuna inanıyorsanız bu da sizin sorununuz..

Birde Bir Bayan üyenin eşinı arayıp eşiniz forumlarda gezıyor dıye adama şikayet etmişlerdi.

Onlarda buradamı bı seslensen :D
Ya harbiden kimdi onlar ya? Burdan bir kiz vardi ve yeni sevgilisi olmustu (sevgilisi forumdan degil). Nasil olduysa burdan birileri bu kizin sevgilisini bulmuslar sosyal medyadan ve kendisine kotu seyler yaziyorlar kizla ilgili. Sonra da kiz buraya yaziyor "istediginiz kadar yazin sevgilim sizin lafinizdan etkilenecek insan degil" gibisinden.

Ya harbiden kimdi onlar ya? Burdan bir kiz vardi ve yeni sevgilisi olmustu (sevgilisi forumdan degil). Nasil olduysa burdan birileri bu kizin sevgilisini bulmuslar sosyal medyadan ve kendisine kotu seyler yaziyorlar kizla ilgili. Sonra da kiz buraya yaziyor "istediginiz kadar yazin sevgilim sizin lafinizdan etkilenecek insan degil" gibisinden.
Maria puder degilmiydi ya sanki bi ara böyle bir olayı okumuştum eşine yazmışlar diye.. :s

Maria puder degilmiydi ya sanki bi ara böyle bir olayı okumuştum eşine yazmışlar diye.. :s
Inan nick filan hatirlamiyorum. Sadece bi donem bu kizla cok ugrasildigini hatirliyorum. Ins mutludur suan ve gereksiz insanlar tarafindan rahatsiz edilmiyordur

Inan nick filan hatirlamiyorum. Sadece bi donem bu kizla cok ugrasildigini hatirliyorum. Ins mutludur suan ve gereksiz insanlar tarafindan rahatsiz edilmiyordur
Çok uğraşilmissa odur bende o zamanlar yoktum bunlarda hep gizli kapaklı dedikodu etmeyi seviyorlar o yüzden açıklamazlar..

Sevgili değil bu bahsettiğim olay 2016 & 2018 Yılları Arası Evli Bir Bayanın Eşini Aramaları Sonucu Oluyor . Şuan Bu Üyemiz Burada Değil.

Akabinde Bunu Yapanlar O Dönem Bu Bayan Üyemızle Yağli Ballı idi :) Öpücükler Askımlar Balımlar Havada Ucuyordu .

Çok uğraşilmissa odur bende o zamanlar yoktum bunlarda hep gizli kapaklı dedikodu etmeyi seviyorlar o yüzden açıklamazlar..
Aman aciklamasinlar zaten. Yasanmis bitmis, zaten guzel seyler de degil. Insan normal bi sekilde kendi hayatina devam ederken, buralarda bunlarin konusulmasi da hos olmaz

Hakikaten işsiz cok bu forumda burada yatıp kalkan da .
Bir kaç sene önce buradan da duyurdugum bir yardım olayımız vardı .
İnsanlar hiç üşenmemiş adı gecen okul müdürünü ve öğretmeni arayıp böyle bir olay duydum x forumunda dogru mudur diye teyit isteyip ardından okul müdürü ve öğretmeni hakkında suc duyurusunda bulunacaklarını söylemişler .
Öğretmen kızımız daha yeni bir hocaydı aradı beni anlattı durumu şok olmuştum .
Sadece ve sadece bir köy okulunun cocuklarına ayakkabı mont temin etme istegimiz böyle bir tatsızlıga sebep vermişti maalesef.
Ve de dm den bana ulaşıp şöyle böyle yardım edeceğiz diye atıp tutanların hepsi de fos cıkmıştı . ( aklıma geldi arama teyit vs denilince (. )
Sacma ve kötü olanlarınız cok maalesef .
Boyle bir konuyu actigini hatirliyorum, hatta yorumlari okuyunca sevinmistim aa ne guzel yardim edenler olucak diye. Bu sekilde sonuclanmasi da.. yani yok artik dedirtiyor

Boyle bir konuyu actigini hatirliyorum, hatta yorumlari okuyunca sevinmistim aa ne guzel yardim edenler olucak diye. Bu sekilde sonuclanmasi da.. yani yok artik dedirtiyor
Eden arkadaşlar olmuştu , yanlış bir algı oluşmasın bir kaç kişi yüzünden .
Yerine ulaştı ,ulaştırdık (.

Ben masumum vallahi wp grubum yok burdakilerle sjsjsj Dedikodum da yok sıkıcı yaşıyorum bi dene kankalarimla var da Burda malzeme olmaz sjsjjs

Boş yapıosun yine ?
Ben ne dedim sen hala ne diosun ? El de var sıfır dediğin nedir yahu ? Ben sana çocuklar diyorum sen hala sidik yarışındasın

Boş yapma ya. Hangi okulsa yaz özelden. Ben ilgilenicem. 100 kişi bir işi beceremiyorsunuz, başımı ağrıtıyorsunuz.

Geri