aloneboy1903
Gümüş Üye
ben dolanıyorum
bunlar dolandırıyor
sevişseydiniz bari
Sevişeceğiz diye dolandırıyorlar .d
Senden başka kimse bir şey anlatmıyor Karma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben dolanıyorum
bunlar dolandırıyor
sevişseydiniz bari
Benimle yola cıkanlar hariç evet dm den okul adı vs bilgileri isteyip dönüş yapılmadı , yapılmamış (.
Yalakaların demiştin ama .?
Kıyamet mi kopmuştu ? Bak onu da hatırlamıyorum ben .
Boş yapıosun yine ?Güzel demişim. Olayda haklı olduğumu sen de ifade ettin.
O kadar organizasyon yapıldı. İfade ediyorsun ya: "Yardım yapacağız dediler" diye. Konular açıldı. Curcuna, tantana, kıyamet... Elde var sıfır. Arkadaşın sorun yaşamamıştır umarım.
Anladın?
Ya harbiden kimdi onlar ya? Burdan bir kiz vardi ve yeni sevgilisi olmustu (sevgilisi forumdan degil). Nasil olduysa burdan birileri bu kizin sevgilisini bulmuslar sosyal medyadan ve kendisine kotu seyler yaziyorlar kizla ilgili. Sonra da kiz buraya yaziyor "istediginiz kadar yazin sevgilim sizin lafinizdan etkilenecek insan degil" gibisinden.Birde Bir Bayan üyenin eşinı arayıp eşiniz forumlarda gezıyor dıye adama şikayet etmişlerdi.
Onlarda buradamı bı seslensen![]()
Maria puder degilmiydi ya sanki bi ara böyle bir olayı okumuştum eşine yazmışlar diye.. :sYa harbiden kimdi onlar ya? Burdan bir kiz vardi ve yeni sevgilisi olmustu (sevgilisi forumdan degil). Nasil olduysa burdan birileri bu kizin sevgilisini bulmuslar sosyal medyadan ve kendisine kotu seyler yaziyorlar kizla ilgili. Sonra da kiz buraya yaziyor "istediginiz kadar yazin sevgilim sizin lafinizdan etkilenecek insan degil" gibisinden.
Inan nick filan hatirlamiyorum. Sadece bi donem bu kizla cok ugrasildigini hatirliyorum. Ins mutludur suan ve gereksiz insanlar tarafindan rahatsiz edilmiyordurMaria puder degilmiydi ya sanki bi ara böyle bir olayı okumuştum eşine yazmışlar diye.. :s
Çok uğraşilmissa odur bende o zamanlar yoktum bunlarda hep gizli kapaklı dedikodu etmeyi seviyorlar o yüzden açıklamazlar..Inan nick filan hatirlamiyorum. Sadece bi donem bu kizla cok ugrasildigini hatirliyorum. Ins mutludur suan ve gereksiz insanlar tarafindan rahatsiz edilmiyordur
Ya harbiden kimdi onlar ya? Burdan bir kiz vardi ve yeni sevgilisi olmustu (sevgilisi forumdan degil). Nasil olduysa burdan birileri bu kizin sevgilisini bulmuslar sosyal medyadan ve kendisine kotu seyler yaziyorlar kizla ilgili. Sonra da kiz buraya yaziyor "istediginiz kadar yazin sevgilim sizin lafinizdan etkilenecek insan degil" gibisinden.
Aman aciklamasinlar zaten. Yasanmis bitmis, zaten guzel seyler de degil. Insan normal bi sekilde kendi hayatina devam ederken, buralarda bunlarin konusulmasi da hos olmazÇok uğraşilmissa odur bende o zamanlar yoktum bunlarda hep gizli kapaklı dedikodu etmeyi seviyorlar o yüzden açıklamazlar..
Boyle bir konuyu actigini hatirliyorum, hatta yorumlari okuyunca sevinmistim aa ne guzel yardim edenler olucak diye. Bu sekilde sonuclanmasi da.. yani yok artik dedirtiyorHakikaten işsiz cok bu forumda burada yatıp kalkan da .
Bir kaç sene önce buradan da duyurdugum bir yardım olayımız vardı .
İnsanlar hiç üşenmemiş adı gecen okul müdürünü ve öğretmeni arayıp böyle bir olay duydum x forumunda dogru mudur diye teyit isteyip ardından okul müdürü ve öğretmeni hakkında suc duyurusunda bulunacaklarını söylemişler .
Öğretmen kızımız daha yeni bir hocaydı aradı beni anlattı durumu şok olmuştum .
Sadece ve sadece bir köy okulunun cocuklarına ayakkabı mont temin etme istegimiz böyle bir tatsızlıga sebep vermişti maalesef.
Ve de dm den bana ulaşıp şöyle böyle yardım edeceğiz diye atıp tutanların hepsi de fos cıkmıştı . ( aklıma geldi arama teyit vs denilince (. )
Sacma ve kötü olanlarınız cok maalesef .
Eden arkadaşlar olmuştu , yanlış bir algı oluşmasın bir kaç kişi yüzünden .Boyle bir konuyu actigini hatirliyorum, hatta yorumlari okuyunca sevinmistim aa ne guzel yardim edenler olucak diye. Bu sekilde sonuclanmasi da.. yani yok artik dedirtiyor
Boyle bir konuyu actigini hatirliyorum, hatta yorumlari okuyunca sevinmistim aa ne guzel yardim edenler olucak diye. Bu sekilde sonuclanmasi da.. yani yok artik dedirtiyor
boş muhabbetNe la bu![]()
Boş yapıosun yine ?
Ben ne dedim sen hala ne diosun ? El de var sıfır dediğin nedir yahu ? Ben sana çocuklar diyorum sen hala sidik yarışındasın