Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yakışıklı değilim üstelik fakirimözel konular onlarrrrrrr...
Fakir olmasaydın diğerini hallederdik bi şekildeyakışıklı değilim üstelik fakirim![]()
Yakışıklı yazınca bildirim geliyor, dm bekliyorum efendim. Teşekkürler.Kim bu yakışıklılar yazar mısınız pls, bilelim....
Sıralı tam liste varsa anlaşabiliriz belkiYakışıklı yazınca bildirim geliyor, dm bekliyorum efendim. Teşekkürler.
Foruma cesur ve özgüveni yüksek bir kadın geldi diye heyecan yapmıştım. Hayal kırıklığına uğradım. Liste her zaman vardır hanfendisi, ben birinciyim ve sonrası ile ilgilenmiyorum.Sıralı tam liste varsa anlaşabiliriz belki
biliyorsun herşeyi bişey dememe gerek yokFakir olmasaydın diğerini hallederdik bi şekilde
fakirsen hiç konuşma lütfen sjskd
Yok ki...Kim bu yakışıklılar yazar mısınız pls, bilelim....
Başlığın yakışıklı üye olarak açılması çok mantıklı. Hem yakışıklı hem erkek olmak imkansız.
Hay allahForuma cesur ve özgüveni yüksek bir kadın geldi diye heyecan yapmıştım. Hayal kırıklığına uğradım. Liste her zaman vardır hanfendisi, ben birinciyim ve sonrası ile ilgilenmiyorum.
- arkadaşlarının konuşma diyeceği kötü çocuğum ben![]()
Biliyordum ya emeklerim boşa gitti, 3. denemede şifremi hatırlamıştımYok ki...