Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Bir yandan güldüm bir yandan üzüldüm. En iyisi seninki valla. Kfkfjfhiçbir gruba, tarikata, cemaate dahil değilim. bireysel olarak da kimse ekli değil. ölsem kimsenin haberi bile olmaz o derece.
stoksal diye ayrı forum açmış bu arkadaş kendisine.........benim sık görüşülenlere bak.fkjghf
@Jose Chilavert @Aze @Oggy @Ophelia araya sadom girmiş bi.ldjfd @Zeyna @Melis ve @HosgeldinHarunAbi olarak devam ediyor.ldfjf telegramda da yeni gıybet arkadaşım ve danışmanım @leavemealone var.dkjfh
Ekli dosyayı görüntüle 122465
Kiraz buguluyken bile cok guzel diilmi ya @Azebenim sık görüşülenlere bak.fkjghf
@Jose Chilavert @Aze @Oggy @Ophelia araya sadom girmiş bi.ldjfd @Zeyna @Melis ve @HosgeldinHarunAbi olarak devam ediyor.ldfjf telegramda da yeni gıybet arkadaşım ve danışmanım @leavemealone var.dkjfh
terapist dj'yim diyecektinbenim sık görüşülenlere bak.fkjghf