Yani var bir kişi o da çok forumdan sayılmaz zaten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimleri engelledin…Aktif olarak konuştuğum üç beş kişi glb... Engellediklerimi saymıyoruz değil mi....
sdsfkldfkd angiem nick mi verim şimdi orta yere....aaaaa.........Kimleri engelledin…
Onlar kendini biliyor de sıyrıl... Khkgkgkgsdsfkldfkd angiem nick mi verim şimdi orta yere....aaaaa.........
Forumsal senin gibi cesur yürekleri yazar böylece jfjfjjfsdsfkldfkd angiem nick mi verim şimdi orta yere....aaaaa.........
Verirsen forumda adam kalmaz.sdsfkldfkd angiem nick mi verim şimdi orta yere....aaaaa.........
hayır öyle olmaz....Onlar kendini biliyor de sıyrıl... Khkgkgkg
ahahahahahahhahahahshdjfk engellendin...Verirsen forumda adam kalmaz.
Ben olsam verirdim...sdsfkldfkd angiem nick mi verim şimdi orta yere....aaaaa.........
Gaza gelmeyesin azem kjkhkhkgForumsal senin gibi cesur yürekleri yazar böylece jfjfjjf
sjdskd yok yavrum ya...gelir miyim ben hiç....Gaza gelmeyesin azem kjkhkhkg
Biri Karga mı? Jfjfjsjdskd yok yavrum ya...gelir miyim ben hiç....
İki kişi engelledim sadece... O kadarcık.... Fazlası yok...
neeee....Ayy kimi engellemiştim ... engellenmiş içeriği görüntüle diyo kgkgjg kim yaziyir kızlar bizden başka khkgkgjf
Süreyya, Aze, Alavarez, ZeL, Papatya@Run sen dökül bakalım…
Mesele görmek istemem değil miydi yaww ? KhkhkbkgjcGörüntüleye tıkla görürsün. Bazı şovmenler engelleyip öyle yapıyo senin neyin eksik? Jfjfjjd