forumda üyelikten çıkıp konuları gezmek

Konu sahibi son olarak 2321 gün önce görüldü
Sanırım bunu yapan arkadaşlar yabana atılmayacak kadar çoklar, genelde sevmedikleri insanları bu şekilde takip ediyorlar sanırım, bilemedim.

Bunu yapmayacak kadar üşengecim galiba. Son zamanlarda iyice meraksız oldum..

Yok gorunup aslında var olan bir sürü uye ve yonetici biliyorum ben. Hey yavrum hey:p

Banlananlar yapıyormuş diyorlar..

He doğru sen engellemiştin beni ama şimdi misafir olarak izleyebilirsin beni cici şey..

Birbirini engelleyen ve banlanan üyelerin sıklıkla yapmış olduğu harekettir diye düşünüyorum. Zira, dolaşacak olsam; neden üyelikten çıkayım?!

Misafir olarak gezmiyorum ama iki kişi vardı engellediğim. Birisi iki mesajından birinde bana hakaret ediyordu, evet tahmin ettiniz. Birisi uyarmıştı bu hakaretler zirve yaptığında. "Ayıp oluyor artık" diye. Ben de bazen "mesajını görüntüle" seçeneğinden bakıyordum, o dönem.
Kısa bir zamandı, sonra uğraşamadım. Çünkü cevap verebileceğim biçimde yapmıyordu.
Neyse yani işte böyle.
Sonuç olarak üşengeç olanlar yapmaz.

Anladığım kaderiyle Larien beni engellemiş.

T U H A V .

:D:D Seni engellemedim.
Senin rezaled postların sevimli.

murat forumun yarısını banladı konu sahibi bile şimdi bu konuyu okuyordur belki xd

en ufak bişey desem "çip sülüman" diye üyelik alıp gelecek fhdhdhdhd

Yok canım o mantığı ben anlamış değilim birinin profiline aciktan bakmayı ne saniyorlar :/ Girmedigime de yanlislikla giriyorum ben her profilde gorebilirsiniz

Geri