Forum'da uslu bir çocuk olunmasına rağmen görülemeyen şirinler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ban'lı üyeler her zaman daha çok seviliyormuş meğer

Bad boylar daha çok sevilir bu hayatta…

Forumun ortasında şakayla karışık
"gel sana yüriyim", "sevişelim" vb gibi söylemlerin komiklik adı altında şirin bulunması veya şirinleştirilmesi :)

Bunu yapmayan uyeler hakkinda da kulis yapılıp "aaa bu adam atiyor tutuyo, birilerine yavşiyo filan olabilir ha" denmesi. :D

Yani kendisine ilgi gösteren badboy'larda sorun yok, kendisine ile ilgi göstermeyen adamlari da badboy ilan edip hedef haline gostermek diye bir şey var.

Kaptan Ali abi'ye bile aranıyor diyen bir kitleden ne beklersin. :D

Görünmek olmak için banlanmaya gerek yok wp gruplarında kulis yaparakta bunu yapan çok kişi var forumun % 90 nı ile her türlü ilişki içinde olanlar daha çok beceriyor bu işi..

Forumun ortasında şakayla karışık
"gel sana yüriyim", "sevişelim" vb gibi söylemlerin komiklik adı altında şirin bulunması veya şirinleştirilmesi :)

Uzun süredir forum'a hatun atmıyorum, sevişmek isteyen olursa üye günlüğümde bekliyorum gibi şeyler mi? Hmm... Şu sıralar Lefty tavsiyeleriyle yol alıyorum. Ama onlardan sıkılınca muhakkak bunu da bir deneyeceğim. Cazip fikir.

Uff gel @angie şirine olcaz. sen sarı şirine ben gara şirine hadii.p

yoooo herkesi görüyoruz artık: )))

kedinin adını neden azman koymuşlar
baya da salak bi kediydi

Forumlar günlük yaşamın mini bir eğitim alanı aslinda.
Burada daha az maskesiz insanlar (cüretkar olma anlaminda) Reel hayatta her görüşte nefret etse bile suratiniza bakip selam verebilecekken, burada ufacık bir sürteşmeden sonra laf sokma seremonisine gecebiliyor insanlar. Sanala, reelin zaman perspektifinde 5x 10x daha hızlı mekanı denilebilir. Misal 20 yillik forumcu ya da ircci bulun, olumsuz olarak anlatacagi genel tema ''Acayip igrenc insanlar kim kimle belli degil, ikiyüzlüler'' vs. Reel bundan farklı degil işte. Daha maskeli, daha zor ama bir o kadar daha bok çukuru.

Mesafeler değerlidir.

Ay kimse uslu efendi falan değil. Bu öyle biri diye düşündüğünüzün emin olun imkanı olmamıştır.
Nesin sen ünlü düşünür mü.. bu nasıl analiz böyle.
Seni takdir ediyorum..

Geri