Forumda teknik problem mi var?

Konu sahibi son olarak 2124 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda teknik problem mi var?
Yoksa bazı hesaplar kasıtlı olarak mı yavaşlatılıyor?

Eski nicklere girilmiyor.. vBullettin'den aktarılan nicklerde sorun var sanırım girilse bile her sayfayı iki saatte açıyor.
Denk gelen var mı bu duruma?

Yok size özel yapıyorlar.

Forumda şuan problem yok, dün gece girişte herkes için kısıtlama vardı. Sanırım ağır bir saldırı alındı, eski nicki söyleyin yöneticiler size yardımcı olacaktır @Flawless

Var sanırım az önce bendede oldu bir yorum yazdım bir türlü paylaşamadım sayfalar çok yavaş açıldı.

Forumda şuan problem yok, dün gece girişte herkes için kısıtlama vardı. Sanırım ağır bir saldırı alındı, eski nicki söyleyin yöneticiler size yardımcı olacaktır @Flawless
Baya uzun zamandır böyle ama takip ediyorum da, takılacağımdan değil de bir iki şey düzenleyecektim profilimden..

Baya uzun zamandır böyle ama takip ediyorum da, takılacağımdan değil de bir iki şey düzenleyecektim profilimden..
Teknik öneriler bölümüne yaz lütfen, orada yardımcı olurlar. Eski nickini söyle, giriş çıkışı ile ilgili problem varsa söylerler.

Telden giriyorum problem yok gibi ama bazen mobil veriye geçince doğrulama istiyor.

Ben de dünden beri giremiyordum. Tarayıcı değiştirip giriş yapabildim. Tapatalk üzerinden de giremiyorum. Umarım konu ile alakalıdır.

Anladigim kadariyla DDoS saldirisi aliyor site.

Forumda bazı nicklerin girişleri yavaslatildi sanırsam. Dedikoducu, kavgaci, fitne ficurcularin. Bildiğim kadarı ile laleliden giriş komple yasaklandı

makinada yenileme ve optimizasyon calısması yapılıyor daha yeni güncel sürümlerine. Kısa kısa kopmalar olucak.
Bilerek yada isteyerek yavaslatma durumu yok su anda.

Merhaba arkadaslar. Data kaybi olmadan bazi güncellemeler ve guvenlik onlemleri aliniyor. Suan icin işimiz bitti.

DNS degisikliginden dolayi girislerde sikinti olabilir 1-2 saat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri