Forumda takipçisi olduğun biri var mı ?

Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü

Forumda takipçisi olduğun biri var mı ?

• Kullanılan toplam oy
    13
Okumaktan keyif aldığım bazende güldüren bi kaç arkadaşlar var ne yazdılar diye bakıyorum evet

Özel olarak ne yazmis diye baktığım yok şuan hdjsjd çoğu mesajı okurum açıkçası takiplik durum olmadan.

Aklıma gelmişken ben kim nerede bölümünde gizli üyeleri niye göremiyorum ne biçim emektarlik üyelik bu... @Lefty hanımcım sen görebiliyor musun...
Emektar rankında ekli özelliklerin arasında olmayabilir ancak hangi özellikler vardı, şu an tam hatırlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Takip edeni takip ediyorum.

(Öğğğkkk)

İnstagram yorumlarına doluşan 3,5 IQ'!u kullanıcılar gibi GT durumu mu oluyor bu?
Takipçisi olduğum konular var,onun dışında herhangi bir üye yok.

Var ama bu sizi hiç alakadar etmez jfjfj

Onume dusen butun konu icerigindeki mesajlari tek tek okuyorum.
Okuma hastaligi var bende.

İlk geldiğimde Ophelia'nın dinlediği şarkılardan takip listeme eklemiştim.​
Yönetim kafilesini de her girdiğimde kimler online listesinde nicklerine bakarım.​

Sapık gibi takip ettiğim biri yok. Konu içine girince herkesi okuyorum. Gereksiz uzun yazıları sevdiğim biriyse okurum. Yoksa kaydır geç yaparım. Fjjfjf

Sapık gibi takip ettiğim insanlar var. Konu içine girince herkesi okuyorum. Gereksiz uzun yazıları sevdiğim biriyse okurum. Kaydır geç yapmam, hepsini ezberlerim Fjjfjf

@Noah varken onun yazdıklarına ekşiyordum barışı aşırı sevdiğim için sadece onunla ilgileniyordum barış gidince insanları tanımaya başladım ve herkesle iyi olmaya başladım. Sanırım beni barış zehirliyordu :)))

Geri