Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
melodram, juju, stock bu üçlü banko zaten. bir başlığa yazdıklarını görünce mutlaka girip okurum.
onlar dışında son dönemde güldüğüm, üslubu ve düşüncelerini kendime daha yakın bulduğum için denk gelirsem es geçmediğim insanlar var: shini, zeytin, larien, hilal, xasthur, feveran, glu şimdilik aklıma gelenler.
Gordugum zaman yorumlarini okumadan gecmedigimiz nadide dostlarimiz var. glu , LeftySüreyya , Alper , Shinigami de güzel seyler yaziyor gozume carpiyor bu aralar. Bazi arkadaslarida mecburi kontrol ediyoruz banlamamak icin.
Buradaki herkes yazıdan ibaret benim için, kimseyle gerçek anlamda tanışmadım. Ruhuma dokunan yazıları seviyorum ve sahiplerinin kim olduğunu sorgulamıyorum; böylece okuduklarımdan, objektifliğin dayanılmaz hafifliğinin tadını alıyorum. İyi ki yazıyorsunuz diyelim.