Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim de var birkaç kişi. Açıktan da, gizliden de Biliyorlar zaten.
Ama Allah sizi inandırsın okumak istemediğim için özel bir çaba sarf ettiklerim de var. Gerçekten, eskaza okursam, "Allah kayretsin be" diyesim geliyor
Tabii ki
İşsizin güçsüzün tekiyim.
Harvard'da masterını yapan ve bu taraklarda hiç bezi olmayan üyeleri 10 multi üyeliğimle takip edip fitnelik düzüyorum.
Evet, sevdiğim kişiler bellidir. Onlara her girdiğimde bakarım ne yabmışlar diye.
Birde denk geldikçe okuyup beğendiklerim var.
Yazdığını görüp başlıktan uzak durduklarımda var tabisi.
Gördüğümde sevindigim, yorumlarini okumaktan keyif aldigim insanlar var. Ancak göz hapsine alip, profilinden cikmayip ne yazmis ne çizmiş diye özellikle incelediğim kimse yok. Ola da bilir tabii olamaz demiyorum. Olmasa daha iyi o ayri.
Berenis hava atma online listesini görüyorsun diye.